busra14 Miniik inşallah canım hala inanamıyorum pko var bende uzun zamandır istiyorduk ama olmuyordu hala çoktayım umarım vardır
Miniik busra14 ya bende böyle olmuştum ya test yanlışsa ya yoksa diye yarım saatte zor ikna ettim kendimi bence hemen Bi acil e git kan ver için rahat etsin 😌
hilalduzzz busra14 öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasib olur ☺️ Adet gününü beklemene gerek yok kan testi verebilirsin ☺️
Miniik busra14 şu an gitsen çıkar, sağlıklı artıyor mu diye 2 gün sonra birdaha kan verirsin, istersen sabredersen adet gününü bekle
Esraksk İkinci çizgi var canım hayırlı olsun hemen git kan ver büyük ihtimalle daha çok yeni rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
mucizemm_ busra14 var gibi duruyor canım rabbim gönlüne göre versin önce kana sonra idrara geçiyor Kanda çıkar büyük ihtimalle💐
Zeynepahmett busra14 canım benimki de bu sekildeydi üstelik 3 liralık dandik bir testti. Adetime iki gün varken yapmıştım ertesi günü kan verdim 379 çıktı :) velhasıl hayırlı olsun