Bihteruss Merhaba 38+2 gunluk hamileyim bebegim dogum pozisyonunu almadi hala 2 aydir boyle ve yatan biri de degilim hep plates yuruyus yaptm devam da ediyorum bu saatten sonra bebegi donen oldu mu yada bi yontem var midir secde hareleti vs de yapiyorm
AATozarr Bihteruss Bizimki 23.hafta bir döndüyse daha tövbe dönmedi 38 de doğum yaptım zaten ,dönenler var son ana kadar olmaz olmaz değil tabiki ama zor bi hafta , sağlıkla gelsin 😉
Secil_zeynep Bihteruss dönmese de korkulacak birşey yok içimi ferah tut aynı şey bende de oldu en son sezeryanla alındı dönmez denildi.çok şükür bir sıkıntı olmuyor
Yavuz-Elif Bihteruss aynı durumdayız.38.haftaya kadar dönmezse doktor bana da sezaryen günü vercekmiş.Haftalar ilerleyip bebeğin yeri daraldikca dönmesi ihtimali azalıyo dedi bana da.
Bihteruss Doktorum da oyle dedi yarin gel planlama yapalim diyor sezeryan icin acaba bir hafta daha beklesem mi kendi suyum sancim la doner mi
Barkoddg Bihteruss Annem kardesime hamileyken sancilandi doktora goturduler bebek donmemis falan doktorlar da panik yapmis bu cocuk makat gelis diye son anda donmus normal dogurdu.
Swyhan46 Bihteruss görümcemin Doğumdan bi gün önce döndü dönmediği için sezeryan demişlerdi ama bi gün kala döndü bebek ve normal yaptı korkmayın yani herşey olabilir son ana kadar bile dönen oluyo
Deletedmom411 İlk bebekse Dr lar son haftalarda dönmez diyor yerleri daraldığı için hareket edemezlermiş , bazı bebekler doğum anında bile dönebilirmiş hiç başıma gelmedi ama büyük ihtimalle dönmüyormuş. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🌸
Bihteruss Deletedmom411 ilk bebek ve normal istiyorm asiri psikolojim bozuldu resmen masaj yapiyoruz doner belki diye kendi suyum sancimla gitseydim bari hastaneye gun alip gitmek hic istemiyorum
Deletedmom411 Bihteruss inşallah istediğin gibi olur bende korkuyorum sezaryen den 2 tane normal yaptım 3. De normal doğum olur inşallah 😅
sirdaass Bihteruss 38. haftamdayım bende ve benim de bebeğim makat pozisyonunda malesef 🤷🏻♀️ Kontrole gittiğimde dönme ihtimali bu haftadan sonra çok az sezeryan günü verelim dedi doktorum. Bende haftasına kadar beklemek istediğimi dönmese bile belirtilerimle doğumumun gerçekleşmesini istediğimi söyledim. Normal doğum çok istiyorum ama nasibimde ne varda onu yaşicam bakalım görelim son 15 gün 🌸
Bihteruss sirdaass aynen bende oyle istiyorum da bu sekilde suyumuz gelir mi beklemrk mantikli mi 41 i görmeyiz inş bide çalışıyorum evde boş boş geçiyo izinlerim şuan başka doktor ne diycek bakalım belki beklemem
sirdaass Bihteruss tabii karar yine senin kararın ama ben belirtilerim gelmeden sezeryana girmek istemiyorum valla bebeğim belki son anda dönücek bilemeyiz ki 40.haftanın sonuna kadar da aksi bişey olmadığı sürece bekleme şansım var 😌