Mom9272 Kızlar emzirdikten sonra tek taraflı memede ağrı oluyor neden acaba korkuyorum mastit olmasından napıcam :/
Esraugur2310 Mom9272 emdikten sonra gogusunuzu birde sağın gogusunuzu bosaltin yani tamamen rahatlasin süt yollari tikanirsa ağrı yapar ılık bir duşun altında göğsünüze masaj yapın iyi gelecektir.
Deletedmom95 Mom9272 emzirdikten sonra da sağ birazcık canım. Ilık duş la da masaj yap göğsüne. Süt kanalların tıkanmasın. Daha çok ağrı yapar ve şişer göğsün annem de de öyle olmuştu patlayacak gibi hem şişti hem sertleşmişti 🙄
Mekamu Mekamu sızlama şeklindeyse yeniden süt dolması ihtimali daha yüksek. Ama böyle durumlarda emzirmeden sonra bir 10 dk daha sağsanız daha garanti olur. Sanırım daha terbiye olmamış meme.
Mehtee Mom9272 yazz kızz ben daha doguramadım burda sizleri gördükçe lise son sinifa gecmisimde mezunlar okula ziyarete gelmis onlari gördüğüme mutlu olmus gibi bi his geliyor 😂
Mehtee Mom9272 haha hele bi doguram. O ortam sarmazsa bende burda kalirim😂benim oglan gelmek bilmiyor bugunde 40+4 olduk 🙄
Bus_ak18 Mom9272 sürekli aynı memeyi emzirme bir öğünde birini diğer öğünde diğerini emzir canım. Youtubede emzirme videoları var birkaç püf nokta daha vardı. Ağrımasının illaki bi nedeni vardır. Sütün iyi geliyorsa sağıp diğer öğünde de onu verebilrsn
Mom9272 Bus_ak18 öyle yapıyoeun aslında kuzum 10dk birini 10dk diğerini emdiriyorum bi bakayım canım sağol🥰
Mom9272 Mehtee oo senın her an ozaman hayırlısıyla al kucağına canım😅oraya gırınce kendimi okula yenı kayıt olmus sınıftakı kimseyi tanımıyorumm gibi gelıyor🤣🤣🤣