Esrakhraman Kizlar 37.haftamdayim inanilmaz nefes darligi yasiyorum 2 gundur bebekle mi alakalidir sicaktan midir yoksa corona falan mi oldum cok korkmaya basladim aldigim nefes yetmiyor
Aysn6767 Esrakhraman ben daha gebeliğin basındayım ama en cok korktugum sey zaten anksiyeteme baglı nefes darlıgım var son aylardan cok korkuyorum :( ama son aylarda da normalmiş nefes egzersizleri deneyin burda blogda da bir yazı var hamilelikte nefes egzersizleri ile ilgili
Naren1 Esrakhraman 25+6 haftamdayım üç gündür benimde nefes darlığım var ki ben kimseyle görüşmüyorum virüsten dolayı sanırım havalardan kendimi hemen balkona cama atıyorum evim yüksek esiyor Allahdan iyi geliyor
elifnr47 Esrakhraman 30 haftalıgım bendede oluyor yarım Nefes almakta yorucuymuş geceleri daha çok oluyor heleki uyutmuyor bazen ama normalmiş 🙏🏻🤰
Esrakhraman Aysn6767 Allah sizinde yardimciniz olsun ama ilk aylar son aylara gore daha zordu benim icin cunku nefes darligi daha yogundu sonra gecti simdi doguma yakin oldugu icin korkuyorum
ElifOncul Aysn6767 hiiç korkmayın ben de sizle aynıyım 3. Trimesterdan çok korkuyordum hiç yaşamadım öyle şeyler. Bence anksiyete ye bağlı düşündükçe de oluyor..
Aysn6767 Esrakhraman bende suanda nefes darlığı çekiyorum daha 8+5iz anksiyetemin nüksettiğini düşünüyorum malum ilacta kullanamıyoruz sabırla bekliyorum :( allah yardımcımız olsun
Mutlu1annee Bende nefes darligi yasiyorum 35+1deyim bir haftadir boyle yastığımı yuksek yaptim oyle uyuyorum geceleri daha rahat oluyor nefes alisverisi
ElifOncul Aysn6767 kesinlikle ☺️ Cidden en güzeli 2. Trimester ama 3. Trimesterda da ağırlaşma dışında çok fazla sorun yaşamazsın inş. Ki ben hemen fenalık gelir bu sıcaklarda ona rağmen çok şükür atak yaşamadım💕