Heyecanlianne- Çok beyaz güzel akıllı olur diyorlar ama kararsız kaldım . Beyza ismimde kızı olanlar kişiliğini yazabilir mi ? Birde yanına ek koydukları isimleri yazabilirler mi acaba
Meriwa Heyecanlianne- valla arkadaşım var uysal terbiyeli akılı başında yaşından olgun cnm ama cocukluğunu başkalarını bilemem 😄
mlsmrtgl Heyecanlianne- kardeşimin adı Beyza . Çocuklukları sakin ama biraz atarlı oluyorlar . Uysallar ☺️ Yaşlarına göre olgun oluyorlar .
Pelin55 Heyecanlianne- kizimin adida tuana beyza bebekliginden beri cok sakin cok rahat buyudu suan 4 yasinda arada delirmelerimiz oluyor abisine uyup abisi ile cok zit karakterler 😅 ben acik tenli oldugum icin cocuklarimda kumral simdilik☺️
Tesyes Heyecanlianne- kizim var beyza nur. Bebekligi cok atarliydi. Su an 10 yasinda uysal merhametli anac bir yapisi var. Girdigi toplumda akli basinda konusur. Cok tatli beyaz kizim 🥰
Kbrydgd Heyecanlianne- benim tanidigim butun beyzalar beyaz tenli ve kibardi 😅 ve suan 30+0haftalik hamileyim kizim olucak . Nasip olursa bende adini beyza koyucam . Hemde anlami cok güzel😅😂😎
Deletedmom306 Heyecanlianne- 🎈Kuzenimin adı Beyza ; 4 yaşında kuranı hatmedip okuma yazmayı öğrendi eğitim hayatında çok ama çok basarili, terbiyeli, merhamet ve vicdan duygusu çok yüksek, anne- babasına aşırı şekilde düşkün.
beyzzaad Heyecanlianne- bende sakin bir insanım yani heralde öyleyimdir 😂 annem bebekliğin çok akıllıydı hiç ağlamazdın diye anlatır hep 😊 ismim beyza nur