Ayda3535 Aslihan2 doktor çok önemli canım benmde ilkinde yaşamadığım ağrıları yaşadım şmdide hafif var ağrım kanamamda leke şeklinde geliyor bir 10 günde düzelmezse tekrar git bence inşallah geçer bu günlerimiz bizimde hikayemiz mutlu biter😞
Aslihan2 Ayda3535 insallah ya korkuyorum acaba zarar mı verdi suan boyleym olmadi yarin gidicem doktora bakalm
Aysehsdmr Aslihan2 doktor kontrole cagirmadi mi seni ? Beni çağırdı gittim haftasında . Birde 1 ay sonra gel ddi bidaha gideceğim.
ozgei Aslihan2 onceden söylemek gerekiyor canım. Onun kapları vs ayri oluyormuş, ben de ilkinde yaptırmadım maalesef ama ikincide aklım başıma geldi de yaptırdım ve esas nedeni onda öğrendik
Ruzgarperisi Yarın 2ci kez kürtaj olcam.. öncede düşük yaşamıştım. Kendimi toparlayinca biz de genetik testleri yaptircaz eşimle. Yarın için çok korkuyorum bı kere yaşamış olsam bile.anestezi ile olcak.
Ayda3535 Ruzgarperisi Geçmiş olsun canım korkma geçecek bu günlerimiz inşallah 4 gün önce aynı duygularla bende oldum bebekten parça çıkarsa mutlaka genetik testi yaptır çok önemli olduğunu söylüyorlar ben yaptıramadım😞
Ruzgarperisi Ayda3535 sağol canım.ama eşimle ikimiz için genetik testleri yaptırmanızı söylediler bence bende de pihtilasma var ondan böyle oluyor burdakı yani Rusiyada yaşıyorum gerizekalı doktorlar bı bok anlamiyor. Genetiği gidicez biraz kendime geleyim.olmadi kendi ülkeme doktorlara görünmek için gdicez. Eşimle
Ayda3535 Ruzgarperisi canım sanma ki Türkiyede farklı burdada önemsemiyorlar doğru doktoru bulmak o kadar önemli ki ben henüz bulamadım maalesef ama imkanın varsa yinede burda görünmen senin için daha iyi olabilir riskli gebeliklere bakan doktorlara gitmemiz lazım artk
Ruzgarperisi Ayda3535 canim ben azerbaycanliyim. Oraya gidicez eşimle ailelerimiz ordalar .orda da kendi evimiz var.bakuye.esimin ailesi başka şehirde.orda çok iyi tanıdık doktorlar var eniştemin yakın doktor arkadaşları var.
Ebru222 2 defa kürtaj oldum. Bir defa kalp atışı duydum 8 haftada durdu ikincisi bebek kalp atışı alınamadı. Sadece genetik test yaptım pihtilasma çıktı. İğne kullanıyorum şuan 3 gebeliğim umarım bu sefer kucağıma alırım çok dua ediyorum sizde edin lütfen.
Ayda3535 Ebru222 amin inşallah tek bir sorun yaşamadan kucağına alırsın canım ardından bizde inşallah🙏🏼🙏🏼🙏🏼
zeynnn5441 Ebru222 Merhaba benimde ilk hamileligimde 9. Hafta da kalp durması durması kürtaj oldum ve şuan tekrar hamileyim doktorum kan sulandirici hap verdi işe yarar mi acaba sizin bu kullandığınız iğnenin hap versiyonu
bir_pasa_annesi Ayda3535 korkma cnm 4 kaybın ardından paşama kavuştum su an 4 bucuk aylık Allaha şükür rabbim sanada nasip etsin inşallah ama psikolojik olarak cöktüm maalesef hepsini canlı canlı oldum uyustutma yok düşünmek bile istemiyorum
Ruzgarperisi bir_pasa_annesi evet hemen yaptircaz .ama 6 ay beklemek lazım yeniden hamilelik denemek için. O kadar fazla istemiyorum beklemek😔
bir_pasa_annesi Ayda3535 ewet 2 aylık evliydim akıntı ar diye gittim doktora karından baktı perde var dedi 2 doktora daha gitiim aynısını dediler 1 tane gerizekalı doktor ee 2 düşüğün olması lazım ameliyat için dedi perde ameliyatı için ondan sonra ameliyat dedi hepsi onun yüzüne oldu bende bunlardan sonra doktorumu değiştirdim 4 yıldır doktorum farklı biri doğuma kadar ona gittim önce allahın sonra doktorumun sayesine kucagıma aldım Allah Allah neden duyulmuyor acaba kalp atısı kaç haftalık su an
Ayda3535 bir_pasa_annesi Canım 4 gün önce 2. Kürtajımı oldum ilki 6 hafta 1 günlüktü 2. Sinde kese görünmedi bile beta düzenli artmıyordu çok beklemeyi düşünmüyorum canım iyi bir doktor araştırıyorum ay sonuna toplarsam hemen araştırılmasını istiyorum inşallah benimde sebebi bulunur ve çektiklerimize değer🙏🏼🙏🏼🙏🏼
bir_pasa_annesi Ayda3535 inşallah cnm ben gectim o yollardan cok zor hiçbir anneyi babayı caresz dermansız bırakmasın rabbim kısa zamanda mükafatını versin inşallah
bir_pasa_annesi Ayda3535 aynen valla oda Gaziantepin en iyi doktor uydu düşün ama Allaha şükür şimdiki doktorum cıktı karsıma Allah ondan razı olsun cok iyi bilgili insanı rahatlatıyor
boymomyz bir_pasa_annesi canım ben dün kürtaj oldum üniversite hastanesinde 6+1 de kalbi atıyordu cengiz gökçeğe gtmiştim 4 hafta sonrasına randevum vardı maalesef kalbi durduğunu öğrendm halsizlikten acile gttiğimde . Bende gaziantebe gelin olarak geldim daha yeni evliyim . Siz hangisine gittiniz . Dünden beri ağlıyorum kendimi toparlayamadım . İlk defa dün özele gittim ultrasyon fotoğrafını aldım ilk ve son fotoğrafı oldu yavrumun. Ağrısını herşeyi kenara bıraktım bebeğime ağlıyorum
bir_pasa_annesi Ruzgarperisi ben kürtaj dan 2 ay sonra kaldım ama düşük oldu nedeni perde vardı ondn düştü bence 2 adet bekle