Ceren_01 Ayda3535 ben bir defa oldum genetik tanı testleri var onu yaptırdım pıhtılaşma çıktı kanımda şuan iğne kullanıyorum
Edoliii Ley565381 anladim bn hic muayne olmadm adet de oldm hic glcen flanda dmediler gtmem grekir mi ki
Ley565381 Edoliii kürtaj olduğun ne kadar oldu? Genelde kurtaj sonrası mutlaka çağırıyorlar kontrol icin içerde parça kalmış mi vs diye ama bilemedim 🤷🏽♀️
Aysehsdmr Aslihan2 doktor kontrole cagirmadi mi seni ? Beni çağırdı gittim haftasında . Birde 1 ay sonra gel ddi bidaha gideceğim.
EmiliAmirli Selam arkadaşlar bende 34 gün önce kürtaj olundum.Sebebi belli değil testler falan yapılacak adetimi bekliyorum.34 gün oldu hala adet görmedim canımı sıkıyor bu benim.45 güne kadar normal dediler olmamak,bekliyorum.Bu durumu yaşayan oldu mu?
Aysehsdmr EmiliAmirli canım bende 43 gün oldu bugün olmadım bende çok sıkılıyorum. Geri çekilme ile korundum. Şüphe oluyor bazen.ss olsa rahatlıcm
Ley565381 Ervasl canım merhaba. Bende rahim filmi çektirmeye karar verdim. 15 gün sonra regli olucam. Doktor reglimi 7. Ya da 8. Günü haber ver dedi. Anestezisiz yaptırmayı düşünüyorum. Nasıl oluyor bana bilgi verir misin
Ervasl Ley565381 merhaba canım bence de kesinlikle yaptır bir şey kaybetmezsin bu sefer herşeyimizi yaptırmış bi şekilde ilerlemek en doğrusu bizim için çünkü 3. Sü bizi çok daha yıpratır ki inşallah yaşamayız. şöyle söyleyeyim asla korkulacak bi şey yok ben çok korkmuştum her yerde ağrılı anestezili yaptırın yazıyordu onları okuyunca çok korkmuştum ben anestezisiz yaptırdım 5 dk bile sürmedi sadece reglide hafif bir karın ağrısı oluyor ya onun gibi bişey hissediyorsun hatta ben o an dedim doktora karın ağrısı hissediyorum diye çok normal dedi ama çok zorlayan bir ağrı değildi dayanılmayacak gibi değil yani sızı gibi doktor sonrasında hemen dedi zaten hiçbir sorunun yok kürtajdan rahmin zarar görmemiş tüplerin açık şekilde gayet düzgün dedi ama bana doktorum Reglinin bittiği ilk 3 gün içinde çekinmelisin demişti ben biter bitmez çekindim He bir de sonrasında biraz kanama oluyor o da çok normal az bir kanama oluyor geçiyor 1 saate falan
Ley565381 Ervasl bana da reglinin 7. Veya 8. Günü haber ver dedi. Evet canım yaptırmayacaktım ama yaptiricam karar verdim. Dedigin gibi her şeyi yaptıralım en azından içimiz rahat etsin.. benim de acı esigim yüksek bende dayanırım diye düşünüyorum yazılanları okuyunca bi korktum ama senin yazdıklarını okuyunca çok rahatladım 😍 ne kadar verdin canım ben özel hastanede yaptiricam ama fiyatını sormadım hiç
Ervasl Ley565381 benim acı eşiğim çok düşük hatta ben doktora dedim ki o yazılanları okuyunca ben anestezili yapabilirmiyim lütfen. eşimde dedi anestezili olsun diye doktorum bana güzelim korkulacak hiçbişey yok bunun için anestezi alma falan dedi rahat ol internetten hiçbişey araştırma dedi o yüzden senin acı eşiğinde yüksekmiş daha rahat geçer diye düşünüyorum
Ervasl Ley565381 evet canım sen ne zaman bırakmayı düşünüyorsun korunmayı ben bebek sorularına çok maruz kalıyorum bu aralar aşırı moralim bozuluyor