zeynnn5441 Ebru222 Merhaba benimde ilk hamileligimde 9. Hafta da kalp durması durması kürtaj oldum ve şuan tekrar hamileyim doktorum kan sulandirici hap verdi işe yarar mi acaba sizin bu kullandığınız iğnenin hap versiyonu
Ysmn1907 Ervasl Ervasl hayır ben istanbulda değilim maleaef ama fiyatlar aynı değil şehirden şehire de değişir
Ysmn1907 Ley565381 kaç yıllık evlisiniz çok acele etmeyin testler için ben kan pıhtılaşması için yapmadım genetik testtte yapmadım sadece bebeğin genetiğine bakıldı
Ley565381 Ysmn1907 2 yıl olacak 2 dusuk olduğu icin doktor bakılması gerekiyor dedi. Açıkçası bende baktırmak istiyorum, sonrasında aynı şeyleri yaşamamak icin.
Ysmn1907 Ley565381 o zaman baktırın tabi rabbim güzel sonuç almayı nasip etsin inş aslında bende tam kendimi hazırlamıştım bu tesstleri yapmaya o arada hamile kaldığım için yapmadım artık darısı size olsun 🤲🤲🤲
Ley565381 Ervasl canım çok geçmiş olsun senin adına sevindim , iyi yapmissin 🙏🏽 Ben aynıyım hala kanamam var ve surekli pıhtı geliyor. Randevum pazartesi günü o gün belli olacak, bakalım ne olacak..
Ervasl Ley565381 bana da ilaç uyguladılar kanamam başladı baya ondan sonr kürtaja aldılar doktor dediki hemen vakumu tutunca kendini bıraktı zaten
Ervasl Ley565381 rahmine hiçbir zararı yok bu işlemin düşük gibi zaten ilaçsız yapmıyoruz dedi ama düşük yaparsan içinde parça kalabilir o parça da oraya yapışırsa bu sefer kazıma işlemi uygulamam gerekir o sana zarar verir dedi bende yapacağım bişey yoktu artık oldum kürtajı hakkımızda hayırlısı
Ley565381 Ervasl gittim canım içimde parça kalmamış betamda 23e kadar düştü. Haftaya tekrar beta verirsin dedi sıfırlanmış mi bakarız dedi
Ervasl Ley565381 canım doktoruna sordun mu genetik testi ne zaman verebilirsin dedi bende yarın sabah kontrole gideceğim o zaman bende soracağım bir an önce yaptırmak istiyorum sana ne zaman yaptırabilirsin dedi doktorun
Ley565381 Ervasl Canım doktorum istediğin zaman yaptırabilirsin beklemene gerek yok dedi. Ben kocaelinde yaşıyorum. Ama devlet hastanesinde burda sıra bulamadım. Ümraniye eğitim araştırma da sıra buldum yarına. Yarın gidicem bakalım vermeye. Sen nerde yaptırmayı düşünüyorsun özelde mi devlette mi?
Ervasl Ley565381 bende özelde yarın sabah yaptıracağım inşallah banada beklemene gerek yok dedi eşinde kan verecek mi? bizde eşimle hem kan vericez hemde eşim sperm testi vericek herşeye baktırmak istiyorum bi daha yaşamamak için bir de ne kadar korunmanı söyledi doktorun
Mucizebekliyorum2 Ley565381 canım banada betayı beklemene gerek yok istediğin zaman ver testleri dediler ama verdiğim sıra beta daha 6 larda falanmıs sonucları genetik doktora götürdüğümüzde beta sıfırlanmadan neden yaptırmanı istedilerki dedi direk
Ley565381 Ervasl eşimde verecek canım. Kromozom testi yapılacak ikimizede. Bir de bana kan pıhtılaşması testi. Bize sperm testi verin demediler ama haklısın her şeye baktırıp tedbirli davranmak lazım. Ne kadar beklememizle ilgili konuşmadık yarın gidicem ya soracağım bende.
Ervasl Ley565381 bana 3 adet korun dedi ben korunmak istemiyorum ama bir adetten sonra akışına bırakacağım
Yama Ayda3535 evet cnm 2 kere kürtaj oldum ilk bebekte 9 haftalikti kalbi durdu 2 bebekte kalp atisi duyulmadı suan cok sukur 22 haftalik gebeyim bir oğlum olucak ins ben fakülteye gittim genetik ve pıhtılaşma bakıldı tabi 2 bebegede bakıldı neden diye translokasyon olmus cok sukur eşimde ve bende genetikte sıkıntı olmadi bnde pıhtılaşmaya meyilli olduğumu sölediler hamile kalmadan coraspirin kullandım hamile kalınca kanamam oldu 2 haftalıkken sonra bıraktım dediğim gibi 22 haftalik gebeyim suan Allahim sizlerede nasip etsin
Ley565381 Ervasl ben 3 ay kesinlikle beklemeyi düşünüyorum rahmim dinlensin diye. 3 aydan sonra bekler miyim ona sonra karar vereceğim.Ama doktorunda dediği gibi 3 ay beklenmeli gibi geliyor bana '