Bunu bir fırsat olarak görün sigarayı bırakabilmek icin daha gecerli bir sebep olamaz sanirim. Ben de 1 pakete yakin iciyrdm. Ogrendigim aksam son bi rahat rahat ictim, sonra bitti, dedim. Kolay olmadi , arada ayda 1 tane fln ictim. Yani ayda bi tane faln giibi. O kadarini icmeyenler bile pasif icici olarak soluyordur kimisi fln dedim 😝 3.ayda yurt disina cikmistik orada her gune dedim bi tane… 4 tane ictim. 4.aydan itibaren neredeyse hic icmedim. Bazen annemden ve esimden bi iki nefes alip nefsimi körelteyim diye yalvardim :)) bir iki nefes alip uzaklastim ama icim raht etmiyrdu ki bebis ruyalarima giriyordu ben sigara içince ağlıyordu mesela cok etkilenmistim. 4 ay esim yoktu yanimda sigara da icilmedi hic hep evdeydim. Zaten Çok kötü kokuyor ama kolay degil cidden . Ama isterseniz hayatiniz boyunca icersiniz sonra ama bebisin bi rahatsizligi olsa hayt boyunca acaba dersiniz. Yani akliniza kotu bir sey getirmeyin ama bir an önce uzaklasin tamamen. Bi arkdsm günde 2 paket icerken hamile kaldigini ogrenince aninda birakti…helal olsun dedim 👏🏻 son zamanlarda hiç icmiyorum ben de. Bazen yorulunca, yemektn sonra canim istiyor ama. Üseniyorum evde yok aksam esim balkonda az da olsa iciyo bazen cikiyordum yanina bi nefes diye ama üseniyorum son gunlerde 😊 hic icmedim. Gerek yok havasindayim. Istersem dogumdan bir süre sonra baslarim geri süt olayi var da yani sonrasinda istedigim kdr icerim şimdi korka korka içmeyel8m boşver 🌺🌺 sigarayi hatirlatn seylerden uzak dur. Kahve, arkadas…