Humeyra18 Defnederen. Bende testlere gore gecti galiba ama bu ay zaten normal olarak da degerlendirdim insallah olur
Humeyra18 Minnak20 ooo az kalmis senin canim doguma ay vallahi cok sicak ben bu halde bunaliyorum sen o sekilde iyi duruyon
Minnak20 Humeyra18 işimden dolayı Bingöl’de görev yapıyorum düşün artık oturduğum yerde suyum çıkıyor valla kuzum 😊 az kaldı hayırlısı ile gelsin inşallah 🙏
Humeyra18 Minnak20 o maşallah canim senin isin iyiymis aman dikkat valla hamile hamile de zor oluyodur
Minnak20 Humeyra18 şükür kuzum normalde edebiyat öğretmenliği çıkışlıyım atanamadım polis oldum 🤣 sen nerede oturuyorsun
Minnak20 Humeyra18 bu hangi test canım hiç güzel değil koyulukları bunlara göre hala yumurtlama var gibi çatlama olmamış buna sürekli birliktelik olmasın bence dün olduysa bugün ara verin sperm kalitesi düşer
Minnak20 Humeyra18 https://instagram.com/ovulasyontakiplisayfam?igshid=1sne3pc1zss1t bak ben bu sayfanın testlerini kullandım çok iyi bu tür testler
zohreeeee Humeyra18 o programlar cogu zaman yanlis oluyo hic guvenmiyorum onlara bende simdi ovulyasyon takipi yapiyorum hala asetin 13.gunu bekliyorum bakalim genelde 16.17.gunlerde catlamasi lazimm 30_32 gunde bir oluyorum diye
Humeyra18 Minnak20 valla canim bunu ben almadim bi Arkadasim almis hamile kaldi o bana verdi kullan diye de ilk defa kullandim bende bilemedim cizgileri silik bYa
Humeyra18 Minnak20 bende smdi birgebeningunlugu diye bi sute var oraya msj attim test icin orayo da iyi diyolr ama
Minnak20 Humeyra18 Ebru hanım var evet orası da iyi ama ilgilenme biraz zor oluyor onun küçük çocukları var o attığım sayfada kadın ilgili idi kuzum sen bilirsin
Humeyra18 Minnak20 bi msj attim bakalim canım cevap vermis yaziyim da bi fiyati falan ne ona gore ikisinden birinden siparis girerim
Minnak20 Humeyra18 tuz mağarasını geçince yukarı Ovacık köyü varya orası eşimin köyü ailesi orada oturuyor kuzum