Ayten1994 ya kuzum soyle ben var ya cok ani oldu düşükten 5 gun once doktoruma gittim keseyi gosterdi ultrasyonda hersey yolunda dedi 2 sonra benim.agrim vardi bide az lekem gelmisti galiba hemen özele gittim kaynım saolsun eşim isteydi götürdü hastaneye ozeldeki doktor düşük tehliken var cok dikkat etmen lazim dedi benim dunyam yikildi basima cok kotu oldum aglaya aglaya eve gittim sonra yattim falan ama agrim gecmiyodu 2 3 gun oyle gece acile gittim geldim kanamam var muayene ediyolar yolluyolar en son acilr gittigimde yatış dedi ve ben istemedim surekli gelip gidip alttan muayene etcekler diye bebek düşer diye kabul etmedim imza attim ve ciktim ertesi gün yatiyodum ama ayaga bilr kalkamiyodum okadar halsizdim lavoboya gittim ve bi parca düştü benden ama tuvaletten kalkamadim okadar kotu oldum oladar cok agrim oldu ki zar zor ciktim kayinvalidem vardi yanimda ona seslendim ben iyi degilim esimi ara gelsin diye o aramadan ben aradim esimi hemen cabuk gel kötüyüm diye normalde 15 dakkalik yol esim 5 dakka icinde evdeydi hemen apar topar gittik ama ben berbat durumdaydim ve düşük yaptim 1 gun hastanede yattim agrilarim cok fazlaydi igneler damardan ilacalr faln 2 ay oyle ilaclarla durdum ayakta cok kotuydum yani hiraz uzun oldu ama kusura bakma