Humeyra18 canim oncelikle yaptigin teste gore yumurtlaman cok yakin eger esinde sperm sorunu vs yoksa bana kalsa 4 gun degerlendirin ve mutlaka yumurtanin catlamasini da kontrol et. Yumurtanin catlamasi onemli. Ve benden tavsiye bu telefondaki uygulamalara cok guvenme yani ovulasyon testo yapmaya adetin biter bitmez basla. Ve pes etme. Sukur ki gebe kalabiliyorsun bunu dusun. Biz bir yil boyunca istedik doktorlar tam bir yil dolmadan hic birsey yapmayiz dediler cunku esimde de bende de sorun gozukmuyordu. 11. Ay ovulasyon testi aldim ve 2. Ayda yani tam 1. Yilimizda gebe kaldim kalbi durdu kurtaj oldum vs. Sonra uzerinden zaman gecti yemiden ovulasyon testi yaptim yine 2. Ay gebe kaldim ve dusuk oldu maalesef. Bu kez daha uzun sure ara verdim ve yine ovulasyon testi kullandim ilk seferde tuttu yine elhamdulillah. Cunku ben her ay adet gormeme ragmen yumurtlamalarim duzensiz oluyordu. Bu sebeple ovulasyon benim icin bir nimet oldu. Su an ilk 3 ayi filan atlattik elhamdulillah. Uzun oldu kusura bakma ama demek istedigim ozetle pes etme ve sukret ki gebe kalabiliyorsun. Allah gonlunuze gore versin insallah.