Merveyturgut Önerebileceğiniz marka model var mı kızlar çok baktım ama karar veremiyorum, uygun fiyatlı kullanışlı olsun istiyorum, biberon için termoslu bölümü olması ve fermuarın tamamen açılıyor olması kullanışlı olur mu sizce 🤔
AysaRuzgar Merveyturgut trendyol veya hepsiburadan da my valice diye bir marka var ben bu ara onu inceliyorum bir bakın isterseniz.
Cemrenur Merveyturgut canım espardile marka aldım trendyoldan 85 tl diger cantalara nazaran uygun geldi ve çok çok kaliteli inanılmaz memnunum💙
Meriwa Merveyturgut valla evde bi çantam var onu kullanıcam canm ben termos içinde kücük kılıfım var onu değerlendiricem acıkcası
ballilokum Cemrenur bu çantayı sürekli görüyorum ben de ama fiyatından dolayı bir türlü emin olamıyorum. Çok güzel görünüyor ama kalitesiz mi acaba diye kararsız kalıyorum. Bi canlı görebilsem 😂
Cemrenur ballilokum çok beğendim ben kenarları özellikle hep demir çok sağlam her yerinde cepleri var kumaşı kalitesi mükemmel 🥰
Aytmina Merveyturgut Ben e bebekten aldım aldıgımda fiyatı 79 tl idi indirimden almıstım termos kısmı da var istediğiniz gibi. Ve cok kullanıslı gerçekten happy mom un aldım.
annee27 Ben bitane pahali aldim magazadan bide 100 tl uzeri ebebekten 20 tlye kampanyadan aldim suan o kampanya yine var 20 tl ye dusmus 100 tl uzerine normalde 60 tl
Simbat17 Nar çanta aldım ben de daha kullanmama var ama kullanışlı duruyor termos bölümleri ve bebek arabasına asmak için aparatları var fermuarı açınca da kare şeklini alıyor
Naylonbranda Anne Bebek cantalari çok büyük değil mi yaa,ben int iki üç model aldım hepsini geri gönderdim dağcı çantası gibi hepsi çok aşırı büyükler bence,daha minimal biseyler arıyorum
Ebru9120 Merveyturgut myroka aldım sırt cantasi şeklinde farklı renkleri var. çok bölmeli ve kumaşı da silinebilir. Instagram hesaplari ve web siteleri var öneririm :)