Beyza12344 Zemuda amin insallah kullanırız 😀😀 araba ve süt sağma makinesi gayet iyi düsünüyorsan tereddüt etme esimin kuzeni te travel olandan aldı o da memnun
Ozgezafer Zemuda yok onu daha almadık ama ordan alcaz gene lorelli 500 vardı onu çok önerdi çalışanlar. Ama ateş ölçerimizi süt sağma makinemizi kıyafetlerimizi ordan aldık
Duygu123 Zemuda ben gittim yerini gördüm. Eltim bebek arabası aldı internetten sipariş vererek. Site güvenilir. Dediklerini arkası da duruyorlar. Paketi önce açıp kontrol ediyorsunuz sonra parasını ödüyorsunuz. Süper bı site ben cok memnunum 😊😊
mervesarp2005 Zemuda ben bebek odası takımını demonte mobilya.com dan aldım internet üzerinden.bir hafta içinde elimize ulaştı malzemesi çok kaliteli ve fiyat olarak çok uygun. Tavsiye ederim.cok memnun kaldık.
Zemuda mervesarp2005 bebek odası takımı değil de bebek arabası ve oto koltuğu bakıyorum şimdi. Ama mobilya alacağım zaman sizin önerinize de bakacağım. Çok teşekkür ederim. 😍
firdevs mervesarp2005 bende ordan salsa modelini aldım canım 2 günde geldi izmire kurduk baya kaliteli biz çok beğendik eşimle 😍
Zera_ER Zemuda bende ordan aldım gittim yerni gördüm bide alt katında mobilya, üst katıda e bebek gbi hepsi güzel markalar bende çok şaşırdım 🙊 Hemen 1 hafta icinde gelip kurdular ve çok güzel ❤
Zera_ER Zemuda bilmiorm canım onu benim ailemin oturduğu yere yakın diye gittik baktık bende internetten görmüştüm ..