Zeynepmetehan Sumelimami valla canım 34.haftamdayim bunun bi çaresi yok sanırım bol su da içiyorum tuzu yok denecek kadar azalttım vs ama yine de sis ayakta kaldığımda daha da şişiyor ayaklarım
EmiriinAnnesi Sumelimami bnde 37deyim bildiğin balon gibi geziyom evde 🤣 eski halimi özledim ya 🤦🏻♀️
Meriwa Sumelimami tuzu kesmeniz lazım bol su ve ayakta kalmamalısınız koltukda oturmayın hep uzanın ayaklarınızı uzatın azcık da olsa hafeket ederseniz yürüyüş gibi cok iyi gelicektir soğuk suyla yıkayınız
Esraibo1998 Bende 30 + 5 günlük hamileyım canım ama bende şişme felan Yok tuzlu yeme bol bol su iç hamur işi de çok etkiliyor canım
Sumelimami Meriwa aslında hareket sürekli etmeye çalışıyorum ama anlamadım neden bu kadar sistim başka bişi olmasında
Meriwa Sumelimami tansiyonu takip et cnm yükselmemesi lazım gebelik zehirlenmesi bile olur allah korusun korkutmam istemem ama dikkat edin
Meriwa Sumelimami yükselmemesi lazım düşmesi daha iyi benim düşüktü normalim 10 ama 11-12 lere çıkıyor doktor 13 olmasın demişti