Esra88kskn Kizlar gece yatarken birden altima.kacirir gibi oldum kosa.kosa.wc gittim yarisini kacirmistim.suyum mu geldi idrarimi mi kacirdim.nasil.anlicam 😥 biri bana akil versin
Esra88kskn Meflug wc yetistigimde yaptim hepsini uyku arasi biraz belim agrimaya basladi sanki ya da bana oyle gelio psikolojikmen😥 sonraki belirtiler nelerdir kanama fln olmaz mi?
Balkizim61 Tutabiliyorsaniz yani kontrollu bi şekilde ozmn idrardir Nasilki idrarimiz geldiğinde wc ye gidene kadar tutabiliyorsak onun gibi düşün Ama şuan idrarıni yaptıktan sonra sızıntı veya kontrolsüz bi akintin varsa dr git derim. Test yapioyolar su mu veya ifrarmiydi diye. Yani ben almanyadayim ama ordada yapiyorlardir ıllaki
Esra88kskn Balkizim61 ya pek tutamadim aslinda uyandigimda yariisini pijamama yapmistim kosarak gittim gerisini wc.yaptim bosalttim sonra bisi devam etmedi anlamayamadim su mu idrar mi kacirdim 😥
Annesininkuzusuu Esra88kskn kaç haftalıksın bide normal mi sezeryan mi düşünüyorsun? normalse bekle ufak tefek sancıların olursa git sezeryansa doktora gitmelisin ama banada idrarın gibi geldi oyüzden endişelenmemeye çalış brkle biraz
iyimserr Esra88kskn belirtisi yok idrarımı yapıp kendimi kuruladıktan sonra bacaklarımdan sızıntı seklinde akıyodu bi defa siliyosun geciyo sonra ki idrar da yine aynısı oluyordu
Esra88kskn Annesininkuzusuu 35+4 haftaligim ama erken dogum riskim var serklajliyim doktorum 37 de alcakti icim rahat degil doktora gidicem
Mervishh Canım nöbetçi eczaneden ped aldır ismi amniyotik sızıntı testi diye geçiyor onu koy rengi değişirse suyun gelmiş demektir değişmezse idrarın
Balkizim61 Esra88kskn Sonrasinda sıklaşir normalde ağrılar. Yoksa yalanci sanci diyorlar ona. Evet kontrole gidin riskli hamileliniz varsa. Bizede haber edin
Esra88kskn Annesininkuzusuu gittim cnm sukur suyu iyi ama sanci cikti nst de ins sıklaşmaz beklicez 🙏
Balkizim61 Benimde öyle akintim bi anda oluyo 2 gündür de duzensiz sancim var. 37+4 deyiz. Riskli gebeliginiz varsa kontrol etmekte fayda var. Ama sancilarin gitti sadece o anlıkti diyosaniz ve simdide bi sivi kaybiniz yoksa dinlenmeye bakın gecer insaAllah 💕
Esra88kskn Balkizim61 Balkizim61 akinti gitti fakat belim agriodu icim rahat etmedi gittim suyu iyi fakat sanci cikti biraz ins biraz daha bekler bebegim 🙏
Balkizim61 Esra88kskn Inşallah hakkinizda hayırlısı olsun. 💕💕 insallah sancilariniz bu kadarda kalir ve hersey gönlünüzce olur Bende gittim bugün kontrole ve artik dogmasi icin sabirsizlaniyordum ama sanci dogum sancısı kadar siddetli değilmiş diye doktor biraz daha sabredin bebeginizin suyu kilosu herseyi iyi demekki vakti daha gelmemiş dedi :)
Esra88kskn Balkizim61 insallah yaa kaldigi gun bizim icin kardır 🙏saglikla zamaninda dogsun bebeklerimiz insallah 🙏