Fereh Kizlar toksikoz galiba benimki mide cok agriyo, yemeklerden igreniyorum . Yeyincede yemeyincede ayni durum mide yangisi kecmiyor. Napa bilirim? Oneri verin lutfen
EdaMesut Fereh mide şurubu içebilirsin doktorum bana verdi bi durumlar icin. Sabah aç karnına bir kapak içiyordum iyi geliyordu.
SevDin Fereh siz kesinlikle bunu doktorunuza sorun ilk 3 ay gaviskon için çok erken 20 li haftalardan sonra veriyor doktor soda şişkinliye iyi geliyor bu süreçte doktor randevunuza daha varsa ılık sütü yudum yudum az az için yada yeşil elma bunları bir deneyin bende de çok oluyor daha ilaç içmedim
Mehin Fereh nece heftelikdi bebew? 3 aydan sonra kececek narahat olma. Mende ele idim. Kecdi getdi wukur😻🙏🏻
Fereh Mehin 12 hefte 3 gunlukdu. Cox eziyyet cekirem vallah aglayib gezirem. Medem bir yandan yanir goynedir,bir yandan halsizliq loru dilinde et kimiyem. Ne iw gore bilirem ne yemek yeye bilirem ne cay ne su ice bilirem
Fereh [bilinmeyen] ben Azeriyim gaviscon dedigin herhalde ilac die dusundum. Eczaneye sorarim olursa alirim. Asiri midem yaniyo ve hic bi sey yiyemiyorum. Herseyden igreniyorum. 12 hafta 3 gunluk bebegim ,ne zaman gececer acaba bu asiri agrilar
Seda0202 Fereh gebelikten gebeliğe değişiyor demek ki canım bende 36 haftalık gebeyim hala yanıyor midem uykum bile haram oluyor
Fereh Seda0202 bende 1,2 haftaya kecer diyodum.cok iyi teselli oldu😂 Allah yardimcin olsun . Simdi hemen dogursam diyosundur ,dogum sancisi gelincede insan nolur dogurmayim diyor. Allah anali babali buyutsun sagsalim alasiniz kucaginiza cannim🤗😍
Fereh SevDin coksagolun tavsiyeniz icin Allah yardimciniz olsun🤗Allah razi olsun. Sutude elmayida deniyib cevap yazcam size
SevDin Fereh rica ederim ne demek tabikii yazın beklerim rabbim sağlıklı hamilelikler nasip etsin hepimize sevgiyle kalın 😊🙏