Ebuket Merhaba arkadaşlar ben 23 haftalık hamileyim ve Bugün çok az bir kanamam oldu bu olan varmı bir sıkıntı varmıdır acaba çok tedirginim?
Nur5495 Ebuket bence acile gitmelisiniz. Kanama hamilelikte hiç bir zaman normal kabul edilmez. Allah korusun bir şey yoktur belki ama gene de içiniz rahatlasın
Meriwa Ebuket bayanın dedği cok doğru hamilelik de kanama lekelenme iyi değildir canm bi görün doktora
Mammimammi Ebuket yarın doktorunuza gidin. Kanama lekelenme normal değil genellikle. Hangi hafta olursa olsun. Takip gerekli. 3. Gebeligim. Hiçbirinde hiç lekelenme falan yaşamadım. Ama yaşarsam hemen doktoru aramam gerektiğini biliyorum. Her kontrolde söylüyor çünkü doktorum.
Ilkim45 Yarına erteleme bence daha önce kanamam oldu 2 kez ıkisinde de yatis verdiler hiç vakit kaybetmeden gitmiştim sonrasında Allah korusun geç olursa pişman olmak daha zor
Maviapril Bende de Cok ax kanama oldu acile gittim. Hersey normal dendi kanama ax ax devam etti. Bes gun sonra kontrolde bebegin kalbi durmus dediler. Kosarak git doktora bekleme
Ebruaydin27 Ebuket hastahaneye gitmelisin.sadece doguma yakin gelen kahverengimsi sıvı normaldir. ona da nişan denir. onun haricinde leke veya kan bir sorun oldugunu gösterir
Caglacmrt Ben suan 11 hafta 6 gunumdeyim bnmde bazen az miktarda kanamam oluyor progestan 200 kullandim.bir sure suan kullanmiuorum benim kanamam plesantamin iyi yerlesememesinden kaynaklandigini soyluyor doktorum ama bende tedirginim :(