eelliiff01 Merhabalar arkadaşlar 😊 18 haftalık hamileyken doktor kontrolüme gittiğimde bebeğimin 260 gr olduğunu söyledi ve bunu çevremde birkaç kişi kilosu çok az dediler bana. İster istemez korktum doktoruma sorduğumda gayet güzel kilosu dedi. Sizce normal mi bu?
Cerenn06 eelliiff01 Hayır haftasına göre çok bile int tablosu var oradan bakabilirsiniz 18 haftalık 195 gr normal olarak kabul ediliyor içiniz rahat olsun :)
Merveyunus31 eelliiff01 zayıf mi :) yahu daha yeni gram gram almaya başlamış nerden çıkarmışlar bunu takılma lutfenn
Dorukcuuuum eelliiff01 390 gramdı bizim ama aile yapısına göre yani iri yapılıysanız bebekte iri olur 😊
Sezensu eelliiff01 Canım millete bakma ya onların hesabına göre 4 buçuk aylık hamile daha bebek küçücük. Boşver doktorunu dinle Sadece gayet normal kilosu
2020-2020 eelliiff01 yaw bu çevreye maşallah ayol 200 gramlık bebeğin neyinin az neyinin fazla olduğunu neye göre belirlemişler acaba yargı dağıtıyorlar
theAna Ağzı olan konuşuyor. Herkesin bebeği, bünyesi aynı olacak değil ya. Doktorunuz iyi demişse millete kulak asıp kafanıza hiçte takıntı yapmayın. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😇
cptrhb eelliiff01 Ben soranlara söylemiyorum valla kilosunu bilmiyorum sormadım falan diye geçiştiriyorum esasında kilosu iyi ama abuk sabuk yorum yapan gerçekten çok insan var. Ne diyecekleri hiç belli olmuyor kimse ağzından çıkanı kulağı duymuyor. En iyisi paylaşmamak
Sezensu cptrhb Bende söylemiyorum 😂 özellikle kayınvalideme. 16 haftalık gittik 200 gram falandı sanırım sordu söyledim çok zayıf 4 aylık çocuk adet kanı gelmiyor her ay 100 gram birikse en az 400 gram olması lazım diyor hesaba bak 🤣🤣🤣🤣 o gün bu gündür bu cahilliğe gönlüm razı gelmiyor söylemiyorum
asiltosumm35 eelliiff01 canim 17. Haftamda kontrole gittim doktor ultrasonda 187 gram olarak gordu. Su an bunlari okuyunca cok tedirgin oldum doktor iyi demisti ama sorun mu var acaba
Sezensu asiltosumm35 Gayet normal gramı canım merak etme bazısı önde gidiyor sadece o kadar geri falan da değil olması gereken 🥰
cptrhb Sezensu Ayyy kaynanan inanılmaz zeki 😱😂😂 Bu formülü hemen bilim adamlarıyla paylaşmalısınız 😁😂