SerpilKaya Kızlar kızım çok hareketli resmen uyutmuyor çok aşırı sert vuruyor karnıma benim gibi olan varmı bu haftalarda ??
April81 SerpilKaya bizzzz çok işginç bi şekilde bildiğiniz canımı acıtıyor vuruşları tekmeleriyle☺️☺️Çok da hareketli maşallah🙏🙏
Yesmckmk Biizzz😛 gün içerisin de de hiç durmuyor sanki uyumuyor her an hareket halinde 😛ve artık tekmeleri uzun uzun ittirme ve yukardan asagı gezindirme şeklinde bildiğiniz karnımı yamultuyor artık 🥰🙈
SerpilKaya Yesmckmk sabahları uyandığımda karnın aşırı yamuk bi şekilde uyanıyorum 😂 belli ki o kısımda toplanıyorlar🥰🥰🥰😍
Yesmckmk SerpilKaya hahaha güçlendiler baya galiba 😂🙈bende bazen bi anda vurunca korkup sıçradığım oluyor
SerpilKaya Yesmckmk şuan da aynı şeyleri yaşıyorum uykum var uyutmuyor hanfendi ☺️ Şimdiden başladı uyutmamalara 🤣
Yesmckmk SerpilKaya sende de oluyor mu ? Resmen benimle uyuyup uyanıyor oğlum😂 geceleri 2-3 defa uyanırım hepsinde de ben de burdayım diye oynasmaya başlar sabah gözümü açarım içerden başlar vurmaya gezinmeye 😂
SerpilKaya Yesmckmk evet evet sanki uyandığımda o da benimle uyanıyor sanki rahatını bozuyomuşum gibi hissediyorum bende o zaman 🤣 ben uyurken bişey yok sakin güzel sanki benimle oda uyuyor ama sabah uyanınca o da benimle kalkıyor ☺️
Yesmckmk SerpilKaya 🥰🥰 sabahları tekmesiyle günaydın der gibi 😛 uyanmak çok güzel oluyor 🥰 birde 30 dan beri Dogum pozisyonunu aldık biz. Hayırlısı ile gelsin bebişler 🤲🏻🌸
SerpilKaya Yesmckmk evet çok güzel duygu aslında 🥰 amin inşallah canım hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inşallah🤍🤍