Fatmamuduk [url=https://hizliresim.com/tK8FAu][img]https://i.hizliresim.com/tK8FAu.jpg[/img][/url] Bu da şimdi ki yaptığım test ben zor görüyorum ya da görmek istiyorum aklım karıştı kızlar
Hazalveannesi Fatmamuduk çizgi var canım gözün aydın sağ salim kucağına al insallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin🤲👏👏🌸🤰🤰🤰
Freedom01 Fatmamuduk silik hemen ciktiysa gozun aydin hamilesin canim❤️ InwaAllah sag salim kucahina alirsin bebegini
Ates2020 Fatmamuduk iki test yap aynı idrarla aynı çıkar ama aradan bi kaç saat geçsin su iç yemek ye idrarın hcg azaldı ve silik çıkar sen hamilesin korkma
Angels-35 Fatmamuduk bence var kuzum benimde bu kadar silikti yeni gebelik dediler inşallah seninde öyledir bende çok silik olduğu için emin olamadım kan testinde çıktı
Melike_16 Fatmamuduk hamilelik varsa beta HCG yüksektir gün içinde yapabilirsin en doğrusu sabah ilk idrarla yapılan test canım sabahta yapmanı tavsiye ederim ben emin olmak için yapmıştım
Fatmamuduk Melike_16 Yaptım valla yine çok silik çıktı görmek için mi görüyorum dedim resmen, erken gebelik testi alsam kesin sonuç verir mi peki
Fatmamuduk Hazalveannesi İnşallah hamileyimdir canım, İNŞAALLAH İMŞAALLAH 🙏🏻 Rabbim isteyen herkese nasip etsin, zor meşakkatli bi süreç ama sefasını sürüceksem değer vallahi 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Dildare Fatmamuduk ben predictor early ile öğrenmiştim adetime 4 gün kala öğle yemeğinden sonra yapmıştım siz de deneyebilirsiniz ama direkt kan da verebilirsiniz daha kesin sonuç olur çünkü yukarıdaki test pozitif görünüyor 🙏🏻
Melike_16 Fatmamuduk o zaman kan testi yaptirmalisin kanda sonuç kesinleşir canım evdeki testlerle uğraşma derim
Hazalveannesi Fatmamuduk insallah canım benim kesin var ben çok iyi anlıyorum sizi 13 yıl yandım o hasretle rabbim nasip etti şimdi ikinci kez hamileyim allahım tüm isteyenlere nasip etsin 🤲🤰🤰bebişleri🌸🌸
Fatmamuduk Dildare Eşime yazdım gelirken al diye bakalım yapıcam, inşallah vardır da bende tadarım o duyguyu artık 🙏🏻😔
Fatmamuduk Dildare Kan için dayanmaya çalışıyorum yarın için zor duruyorum şuan bile gitmemek için yakın olsa hemen 😅🤦🏼♀️
Dildare Fatmamuduk inşallah 🙏🏻 Ben yaptığımda eşim şehir dışındaydı ilk denememizdi hiç umudum yoktu amaaan belki tutmuştur diye bi deneyivermiştim ve o çizgiyi gördüğümde hem gülüp hem ağlıyordum falan Rabbim isteyen herkese yaşatsın tarifsiz bir duygu 🙏🏻
Fatmamuduk YagizAsyaMom Ahh ne güzel işte, benim testler o kadar silik ki psikolojim bozuldu resmen 😅
YagizAsyaMom Fatmamuduk fortune markası kullanabilirsiniz en en silik çizgiy bile gösterirr2. Gebeliğim de yok gibi olan çizgiden şüphe edip kan vermiştim bu markadan Allah razı olsun 😂
Bursali166 Fatmamuduk tatlimmm Hayirli olsun bebis var annesi ben burdayim dio :) benimde Öle cikmisti cubukta gönlünü ferah tut 🤲 😍😍 Allahim sağsağlim kucağimizada almayi nasip etsin insAllah 🥰