0101sevo Kızlar bayram sonra 12+3 olucaz kontrol zamanında sizce cinsiyeti tahmin edermi kimler 12.haftada öğrendi ?
Benimo 0101sevo 12+3 de öğrendik tam büyük ihtimalle erkek dedi doktor :) haftaya yeniden kontrol var haftaya netleşir cinsiyeti inşallah 16. Haftadayız
sahika0005 Ben 12 +2 de gittiğimde net konuşmak için erken ama kız gibi görünüyor demişti🤭 2 aylıkken erkek olduğunu öğrenen tanıdığım var erkekler biraz daha erken gösteriyor sanırım :))
muhendisanne1 0101sevo bana 11. Haftada bacak açısına göre yani kemik yapısına göre kız dedi ama kesin değil alışveriş yapma diye uyardı doktorum. 17. Hafta da kesin erkek olduğunu öğrendik. O yüzden acele etme ve erkenden alışveriş asla yapma 😅
annee27 Erkekse ogrenirsin bu haftada kizsa biraz zaman aliyor bn iki oglumjda 12 haftada ogrendim. Bacak arasi belli oluyor. Ama doktorun kesin demedigi surece bisey alma bnde ikisinde de 12 haftada kesin deyip pipi resmi vermisti 😊
1prensesgeliyor 0101sevo eger erkekse bariz o.kadar cok belli ediyorki kendini. Bende 12 haftalikken iki oglumuda öğrenmiştim . Hatta herkes şasirmisti erken degilmi diye. Doktorun tecrübeside cok önemli