Merhaba kızlar burayı çok aktif kullanan biri değildim fakat doğum hikayelerini merakla okurdum, bende sizlerle tecrübemi paylaşmak istedim.
40 haftamızıda doldurmamızla gelen giden yoktu ne sancı ne su ne nişan. Nst çekimlerinde sancım çıkıyordu her seferinde ama hissettiğim hiç birşey yoktu ve en sonunda doktorum cumartesi son nst ve pazar yatış dedi. Suni sancı ile başlatacaktı doğumumu. O günden sonra bende bir heyecan bir korku 2 gün geçmek bilmediiiii kızlar. E gün geldi çattı sabah kalktım duşumu aldım hazırlandım kahvaltımızı yaptık elimle ve hastaneye koyuldukkk normal doğum için yatışımıızı yaptılar hemen. Beni her gören neden yattığımı soruyordu sancın mı var suyun mu geldi, göbeğimde küçük olduğu için haftamın dolduğunu pek düşünen yoktu diyebilirim :) Yatışımızı yaptık odaya geçtik annem ben ve eşim gayet iyiyim gülüyorum oynuyorum derken lavman için geldiler lavmanı yaptılar nst çektiler daha sonra doktorumu beklemeye başladım muayene için. Hemşire açıklık kontrolü yaptı 1 parmak açıklık var yok gibi dedi ve çıktı doktorumun da söylemesiyle suni sancıya başlandı ve o sırada tekrar nst takıldı bir kaç dakika olmuştu ki bebeğimin kalp atışları düşmeye başladı 50 lere kadar düştü 😔 Hemşire koşarak çıktı odadan doktorumu aradı hemen yanıma geldi acil sezeryana alıyoruz seni bebeğin kalp atışları çok kötü demesiyle ben şok geçirdim ne olduğumu şaşırdım diyebilirim herşey birbirine girdi bi anda. Aceleyle sonda taktı hemen yukarı ameliyathaneye çıkardılar beni belden iğne yaptılar hiç acımıyor kuzular normal damar yolu acısından. Korkudan uyuşmadı uyuşmadı demeye başladım sağolsunlar çok güleryüzlüydü herkes yavaş yavaş başladılar hissediyorsunuz hareketleri ama acı sıfır mide bulantısı tansiyon düşmesi oluyor ama ilaç veriyorlar. Sonra bir baktım ki bir sess ağlıyor hemde nasıl iyi bebeğin dediler tepeden gösterdi bana doktorum sardılar tekrar getirdiler yanıma kokladım öptümm ama nasıl tatlı nasıl güzelll 😔 bebek odasına götürdüler temizleyip getiricez dediler bende odama geçtim biraz kendime gelmeye başladım mayhoşluk vardı üstümde ama bebeğim gelmedi babasını çağırdılar konuştular meğersem aşağı indirince solunumda bir problem olmuş ve küveze almışlar sonrasında göremedim daha kucağıma alamadım 😔 Bir kaç gün kalır diyorlar Allah sağ Salim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah şimdiden çok özledim onu bebeğime dua edin kızlar 😔🙏🏼🙏🏼 Buda benim hikayem dört gözle bebeğimi bekliyorum 4-5 saat oldu çıkalı öyle aşırı ağrım olmadı inşallah yürümeye kalkacağım bir kaç saate sizden de ricam bebeğime dua edin yarın onuda alayım kucağıma çıkayım Allah’ın izniyle 🙏🏼 Sorularınız varsa cevaplarım Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin sağ Salim kucağına almayı nasip etsin🙏🏼