babysevgi Mom092 hamilton hala 4450₺ asla 1500 e alamazsn ben ilk defa gördüm böyle bi indirim hala inanamıyorum ben mi onları kazıkladım onlar mı beni diye düşünüyorum . Hamilton inglesia nın modeli bu arada . İnglesia kaliteside tartışılmaz
Turkerg -Yenidogandan itibaren kullanilan -Kabin boy, az yer kaplayan -Tek elle kapanip tek elle acilabilen -Hafif kolaylikla tasinabilen bir bebek arabasi tavsiyemdir. Biz de Chicco goody modelini aldik. Surumu falan cok rahat.
Mom092 babysevgi izledim canim yorumundan sonra onu bide bu ilgimi cekti olmadi gider bakarim gozumle gorurum denerim cok tesekkur ederim gercekten mantikli dusunuldugu zaman travel cok hantal tamam estetik açısından guzel duruyor ama kullanis herseyden onemli
1994ozg babysevgi canım maxi cosi pro koltuk fiyatı çok yüksek çıkıyor 700tl değil senin dediğin tam hangisi acaba
1994ozg Busemy tek elle kapanma var mı 1 yaştan sonra da kullanıma uygun mu ben değil diye biliyordum ama
Mom092 Kizlar arabaa harikaaa bisey dusunmeden alabilirsiniz siparisi verdik odemeyi yaptik beklicez😂
MiniKaya Mom092 canım sen mağazaya gidip ürünü mağazadanmı sipariş oluşturdular yoksa mağazada sorup nettenmi aldın ? Biz netten aldığımız için acaba gelirmi iptalmi olur diye düşünüyoruz ? Tanıdığınız kişi size bir bilgi verdimi bu konuyla ilgili fiyattan yanlışlık var vs gibi
Sagiroglu09 Mom092 canım ben e bebeği aradım puset takılmıyor dendi bu arabaya siz neye göre aldınız size ne dediler mağazada?
babysevgi 1994ozg puseti ayrı alıcaksınız e bebekde maxi cosi oluyor ama ileri yaş için jokerde var dediğim puset
babysevgi 1994ozg kuzu stok bitince biter insanlar daha ayılamadı bu araba için 😂😂 bilseler 4500 den 1500 e düştüğünü