Cheerfulmom Allissaras canım bak üstte ben reşimlerini attım bakabilirsin gerçekten baya iyi bukadar güzel olduğunu tahmin etmemiştim
babysevgi Cheerfulmom süper güle güle kullan canım☺️☺️☺️ Bnde beklıyorum sabırsızlıkla fotoğraf yüklermsn
babysevgi Allissaras güle güle kullanın canım☺️☺️Evet bu forumun altındaki bir cok kişi aldı . bebeklerimiz sağlıkla gelsin keyifle sürelim🧿🙏🏻☺️☺️☺️
MiniKaya Cheerfulmom hayırlı olsun canım Güle güle kullanın 🥰 bende bekliyorm bakalm grisini aldm bende bugün gelir inşallah sen odayıda bitirmişsin kaç haftadasn
Cheerfulmom MiniKaya çok güzel içiniz rahat olsun 😊 24 haftadayız daha sadece odasını hastane çıkışını felan aldım onun dışında ekim gibi başlıycam alışverişe inşallah
Cheerfulmom babysevgi evet videodaki gibi aynen ve sürüşü inanılmaz keyifli boyutu tam ideal yani açıkçası kullanınca anlıycaz tam olarak ama bence tam aradığım araba 👍🏻 Bugaboya 5 bin verecektim yoksa 😂
MiniKaya Cheerfulmom aa sende 24 desn aynıyız hepimiz biz daha hiç birşeye başlamadk sen iyi halletmişsn canım
Cheerfulmom babysevgi [img]https://i.hizliresim.com/WmY4WP.jpg[/img][/url] buyur onu da çekeyim 😂 en sevdiğim yanı o oldu
babysevgi Cheerfulmom evet bende buna 4500 yada bugabo ant a 4500 vericektm😂😂 tabi görünce indirimi hemen almıştm gerisini biliosunuz ztn
babysevgi MiniKaya yok yok ant cok güzel kabin o da . Denedim onuda ben . Bugabo bee5 almazdm ztn . Bahsettiğim bugabo ant kabin .
Cheerfulmom MiniKaya @babysevgi valla çok iyi oldu bu her açıdan. evet bir kaç yorumunda okudum senle aynı gidiyoruz sağ saglim alalım kucağımıza inşallah 🙏🏻 Biz biraz heyecan yaptık sanırım hemen herşey almak istıyor insan 🙏🏻😊
MiniKaya Cheerfulmom buşra elin alışmışken şu mobilyanada bakalım 😀 nerden aldn bizede fikir olsun ben şu beşik konusunda çok kararsızım büyüyenmi alsam napsam bilemiyorm 🤦🏻♀️
Allissaras babysevgi bir de benim arkadaşım bana maxi cosinin pusetini vercek yurtdısından gelmiş ona hediye modelini bilmiyor eğer uyarsa aparat da alıp 1800e kapamıs olcam valla tadından yenmez öyle olursa 🥰🥰
MiniKaya Cheerfulmom evet canım öyle herşeyi almak istiyor insan ama ben fazla kararsızım heralde sonra başka görürüm fikrim değişir diye tereddütlü yaklaşıyorm 😀