babysevgi 1994ozg sıkıntı busracım snde sanırım baska bi yerden aç uygulamayı almayı dene problem yok
babysevgi 1994ozg hayır bu ztn baston araba . 18 kg e kdr yazıyor ama siz onu 20 kg gibi düşünün 3 yasına kdr fln kullanır kısaca
babysevgi @grmz31 canım biz bu posttaki tüm anne adayları hamilton x1 aldık😂 üşenmezsen olu bastan sona .. alabilirsin sende diğer postta gördüm seni
1994ozg babysevgi tamam süper bi başlıkta demişlerde baston gibi hafif değil falan bunu alma amacım bastondan kurtulmak zaten çirkin oluyolar 😁
babysevgi 1994ozg bu arabada 7 kg ztn ağırlık olarak ama cok ağr değil merk etmeyin ben bakmıştm gerçekte
babysevgi 1994ozg 3,5 4 kg luk bastonlarda belli süre sonra ztn sağa sola yalpalıyor yolda dikkat ettiyseniz
babysevgi 1994ozg bende öyle düşünüyorum tabi bakmadım ama chicco fln 3,5 kg mış . Belki güzeldir . Ama onlara bakmadım
babysevgi @Hashasim2020 sizi bu postu üşenmezseniz okumaya beklerim hepimiz hamilton x1 aldık e bebekten suan indirimde araştırıp izleyeblrsnz
MiniKaya babysevgi ben chiccoya baktm kuzum taşıma kapasitesi 15kg bizim aldığımız 25 kg ya kadar taşıdığı için hamilton daha mantıklı geldi