yamacalimoms Nilesso Canım bebek buyudugu içinde olabilr ama sen yinede doktoruna görün herkeste ağrı durumu farklı oluyor bende normal olan sende anormaldir belki
Nilesso yamacalimoms olabilir yarın yazicam doktora gel derse gidicem nefes aldıkça bile canım acıyor sağımda bişy yok ama solum fena zor hareket ediyorum kiziminda masallahi var oda durmuo içimde
yamacalimoms Nilesso evet csnim 28 32 arası en hareketli zamanlariymis baya büyüdüler ve artık hareketler can acıtıyor haklısın
Nilesso yamacalimoms Allah hepimizi sağ sağlim yavrularımıza kavustursun bide bnim 3.defa sezeryan olucak oğlum riskliydi sonra bi iç kanama geçirdim şimdi yine sezeryan artık korkuyorum doğum yaklaştıkça rabbim yardımcımız olsun
yamacalimoms Merve005 valla canım bazen vajinamin üstünde gibi bacakları çıkacakmış gibi bir hiç bazen de sanki kaburgamda gibi anlamadım bende
Zuvalll yamacalimoms Sıcaklar bir yana bu ara bebeğim sürekli bir yerde toplanıyor karnım taş gbi oluyor bir yerilerini dikiyor sürekli bunu yaşayan var mı çok tedirgin oldum