Deletedmom417 gul_5 bayram şekeri olmuş sana sağlıkla gelsin insallah bende burdan emekli olcam 2 ayım kaldı 😇♥️
gul_5 Meriwa Allah razi olsun🥰 yok daha söylemedik ben yurt disinda yasiyorum canim insaAllah yarin Doktora anca gidecegim ama hemen söylemekte istemiyorum sizce ne zaman söylenmeli hic bir fikrim yok 🤔
gul_5 Deletedmom417 Allah razi olsun amin insaAllah rabbim herkese nasip etsin insaAllah tek nefeste kurtarsin bizleri 🙈❤️
Meriwa gul_5 biz türkler sabırsızız ya burda bayramdaysan ondan düşünmüştüm ben 3 aya kadar demedim etrafıma ama anne babalar kalp atışını duydukdan sonra söyledim
dilaraky Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah. Valla ben De 22sinde öğrendim,doktora gitmedim daha ama dayanamayıp ailelere söyledik kanda çıktığı için 🙈
gul_5 dilaraky inanirim insan gercekten söylemek istiyor ama ben korkuyorum aileden birinin cok konusulmustu daha sonra bebegini kaybetti dogmadan tabiiki hersey nasip ama yinede insan korkuyor sizede rabbim saglikla bir ömür büyütmeyi nasip eylesin insallah canim 🙈🙈
gul_5 Meriwa Aynen canim en iyisini yapmissin bende öyle düsünüyorum esim ile bakalim yarin dr gidicez yurt disinda biraz degisik ilerliyor doktor sistemi bakalim hayirlisi olsun 🤲🏼
Blackk34 Ben de yeni öğrendim hamile olduğumu. Sizce doktora kan tahlili için kaçıncı haftada gitmeliyim?
gul_5 Blackk34 valla canim bende cuma ögrendim ve haftasonu araya girdi yurtdisinda yasiyorum doktoru aramistim fakat pazartesi tekrar ara dedi sabah aricam ve hemen doktora görüncem bende sende bekleme ne olur ne olmaz güvenceye al derim 💞