ogluileannesi Kızlar selam , Şeyma Araz’dan randevu aldım kurum özel sağlık sigortam o hastane ile anlaşmalı. Giden ya da bilen var mi bana yardım edin ne olur 🤔😍
tuubaeylulanil ogluileannesi bende pendik medikalparka halide hocaya gidiyorum ama genelde hepsi iyi diye duydum canım
KubrArdAdem61 ogluileannesi canım benim ikinci gebeliğim ilkide ondaydı ben o hastaneye gitti diye o hastaneye gidiyorum çok memnunum
Unlukacar ogluileannesi ben Şeyma Araz a gidiyorum canım çok memnunum herşeyi sana baştan sona anlatıyor tavsiye ederim canım
Busraveminisi1 ogluileannesi merhaba canım bende 18+5 im hamileliğimi öğrendiğim günden beri Şeyma hanımdayım pozitif enerjili ilgili sen sormadan söyler yönlendirir telefonla irtibatta anında dönemese bile en fazla yarım saat bir saate döner hastane temiz cihazlar yeni öneririm🥰
ogluileannesi KubrArdAdem61 anladım canım bahar ergene gidecektim ama ayrılmış muayenehane açmış Şeyma Hanımdan randevu aldım
ogluileannesi Unlukacar süper 😍 muayeneyi çok kısa tutmuyor değil mi canım bitsede gitseler izlenimi veriyor bazıları
Unlukacar ogluileannesi yok canım ilk Muayne özellikle daha uzun oluyor tanıma aşaması beslenme vs sonrakiler de de bi sıkıntı varmı diye sohbet ediyor aklına takılan soruları soruyorsun sonrasında kilo ölçümü ve tansiyona bakılıyor her muayenede daha sonra ultrasona alıyor çok güleryüzlü ve enerjisi yüksek bi hoca canım bizim çok şükür altıncı ayımızdayız ve çok memnunum 🙏🏼
ogluileannesi Unlukacar ne güzelll içim rahatladı canım Allah razı olsun 🤲🏻 4 haftalığım gittiğimde 6 haftalık olacağız inşallah 🤲🏻
Unlukacar ogluileannesi Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım benimde ilk gebeliğim olduğu için çok araştırarak nokta atışı gittim 🙏🏼
mysweetbaby Peki daha önce doğum yapmış olan var mı bu hastanede? Ben de nilüfer hocaya gidiyorum ben de çok memnunum ama doğum nasıl odalar doğuma hazırlık vs onu merak ediyorum
Unlukacar mysweetbaby bende odaları çok merak ediyorum daha görmedim ama bu ay kontrole gittiğimde görmek istediğimi söyleyeceğim
Bebislerimiz tuubaeylulanil nasil memnun musunuz onerir misiniz instagramda falan takipçisi baya fazla
tuubaeylulanil Bebislerimiz evet memnunum İlk okandaydim çok tavsiye edildi buna başladım 6 haftadan beri bundayım