Xxxl Kızlar 37 haftalık hamileyim bugün sabahtan beri şeffaf mukus gibi biraz katı yapışkan (midenizi bulandırmak istemem özür dilerim) yoğun akıntım oldu neden acaba bende daha önce olmamıştı bu kadar katı nişan gelmesi dediğiniz şey olabilir mi
kedilervekaranfil Xxxl Şeffaf yumurta akı gibi akıntı da sulu beyaz akıntı da normal sayılıyor hamilelikte. Zaman zaman artması da normal. Doğuma yakın akıntıların arttığı da söyleniyor
Beyzoli Xxxl bende 37+ 3 deyim 1 haftadan fazladır bende afedersiniz sarı sarı ve çok yoğun akıntı geliyo bende çözemiyorum valla
Hilaldefne10 Bu konu ile söylenecekleri aşırı merak ediyorum. Çünkü 35. Haftamdayım ve aynısını yaşıyorum. Korkmalı mıyım
Ahsen-01 Rahim kendine doğuma hazırlıyor demişti daha önceki doğumlar imda doktor bu 3. Gebeliğim 32 haftalıkken başladı bu sefer benimki afedersiniz yumurta akı gibi oluyor değil mi
Xxxl Ahsen-01 evet tam da öyle oluyor açılma var gibi hissediyorum yani dün eşimde böyle bişey söyledi çok özel oldu ama ilk gebeliğim ve çok endişeleniyorum merak ediyorum
Xxxl Yagmuryigit bizim de son 20 gün ama zorunlu sezeryan olucam bebeğim ter duruyormuş cuma gününe kadar dönmezse dedi doktor sezeryan tarihi belirleyelim dedi ki artık dönmesi çok zor dedi
Xxxl Cilek_21 ben yaşadım canım hatta burda herkes yazmıştı akıntım var diye ama tam tersi baya uzun bi dönem 25-26 haftalara gelene kadar kuruluk yaşamıştım