Omuryildiz Ya ilk gebeligim cok merak ediyorum cinsiyeti ne zaman gosterir. Ve belirtileri neler 12 haftada hareket hissedermiyim. Kacinci haftada hissediliyorrr paylasin lutfennn🙂))))
Tgbabsra Omuryildiz aa 12 haftalığım hiç hissetmezsin bu haftalar 17 ve 20 arası da başlıyor Muş sen ne zman gittin doktora en son veya ne zman gideceksin ben 11 +5 te gittim cinsiyet için küçük dedi suan 12+3 üm 🙂
SemihDamlaDalan Omuryildiz bende 14 haftalığım banada kız gibi gözüküyor dedi bakalım mayıs 12 de gitçez ozaman kesin birşey söyler
AyseSapmaz Omuryildiz 16 haftada söylüyor doktorlar öncesinde gören olursa söyler ama emin olmak için 16'yi bekler doktorlar genellikle 20-23 haftalar arası hissedersiniz daha erken 19 da hissedebilirsiniz genellikle bu haftalarda hareketi hissedilmeye başlanır şimdiden hayırlı dogumlar olsun 😍😌
Juniormum Omuryildiz bende 12-1 im ☺ Aynı sabırsızlıktayım😊 bişi sorucam bende bugün aşırı bel ve bacak ağrısı başladı var mı böyle bir şikayetin
Tgbabsra Omuryildiz bende öyleyim ya kasım gelsin diyorum normalde hayata kış gelsin istemem Bu yaz nasıl geçecek diyorum 🙂 cinsiyetini de çok merak ediyorum ama kız hissediyorum