Esilamm38 MerveKzy çok kötü oluyor hamilelikte öksürük canim bende çok sey denemiştim ama bir fayda etmedi doktorunla konuş bence o öneride bulunsun sana
muhendisanne1 MerveKzy hamileliğe zararı olur mu bilmiyorum ama bir bardak sütün içine6 7 tane hatmi çiçeği atıp kaynatın mucizevi birşekilde anında kesiyor öksürüğü.
Mehtapakgl MerveKzy kuzum bulabilir mısın bilmem ama kara turp bul içini oy alttan küçük delik aç bal doldur içini, altına bardak koy. Sabaha kadar hem turpun suyu aksın hemde bal aklın sabah akşam iç. Inşallah iyi gelir. Geçmiş olsun
MerveKzy ElifOncul Ballı limonlu ılık su içiyorum ama artık fayda etmemeye başladı macunu deneyeceğim teşekkür ederim
MerveKzy Esilamm38 Evet artık zorluyor zaten progestan kullanıyorum kolay bir hamilelikte değil canım öksürük hepten kasıyor alerjik astımdan kaynaklı sanırım bayram bitsede ulaşsam doktoruma
gzdeeee92 A bak bide bulabilirsen andız pekmezi gerçekten birebir 6 haftalık hamileyim öksürmekten konuşamıyordum Bi tek o çare oldu bnaa
gzdeeee92 MerveKzy bende de alerjik faranjit vardı iyi gelmişti ben el yapımı bulmuştum ama ben İnş şifa olur canım sanada
MerveKzy muhendisanne1 İnternette okudum evet çok övüyorlar hatmi çiçeğini ama deneyemedim yinede çok teşekkür ederim
MerveKzy gzdeeee92 İnşallah canım çok sağol Arifoğlunda buldum yorumlarıda güzeldi herkes öksürüğü kestiğini yazmış