DilanM Kasılmalarım oluyor doktorum erken doğum olabilir dedi 29+5 deyiz 2 gün sonra 31 haftaya giriyoruz, korktum baya ya bu haftalarda doğarsa sorun yaşar mı ya da yoğun bakımda çok kalır mı? Yaşar ama değil mi ya.
Meriwa DilanM canm öncelikle duanı eksik etme stres korku barındırırsan hemen gelir sakinleştir kendini bol bol yat dinlen uzan daha iyi gelir üzülcek bişey yok korkma da doktorun en doğru şekilde yönlendirir seni
ikincikezanne- DilanM benimde 32.haftadan beri erken dogum tehlikem var ciger geliştirici falanda vuruldum 4 doz. Suan 34+4 olduk salı günü kontrolum var bende korkuyorum acaba erken dogar mi diye 37+2de sezeryan olucam bende. Erken doğarsa allahin izniyle yaşar kötü düşünme ama solunum sorunu olursa illaki hastanede kalmasi gerekir canım .
Frdugr0212 DilanM selamm sanirim ayni seyleri yasiyoruz ayni zamalarda. bende 30+4um iki gundur kasilmalarim oluyor . Bugun doktora gttim.nst baglandi yarim saat izlendi sanci cikmadi sadece 1kasilma cikti. Suyumda azalma oldugunu soyledi. Cuma gunu tekrar kntrole gidicem. Bnde inanilmaz korjuyorum erken dogumdan. Insallah kizim zamaninda gelir 😯 rabbim bize bagislasin miniklerimizi
Beyzasya DilanM merhaba canım doğumu engelleyebildiler mi? Şuan aynı şeyi yaşıyoruz da sormak istedim.
DilanM Meriwa evet ama yoğun bakımda kalma fikri ya da daha kötüsünü aklına getirmeden edemiyor insan 😶🤐
Meriwa DilanM evet ama evham ederseniz daha hızlı korku ve stresle gelmesini hızlandırırsınız bu dönem kafanızı dağıtın eksiklerinizi alın çantanızı yapın bebişle konuşun o sizi duyar ve bekler inanıyorum anne babasını üzmez
ikincikezanne- DilanM İnsallah canim stres yapma kendine. Cantani falan hazirla nebilim hani kendini oyala zaman geçir sürekli stres yapma daha kötü olursun bebekte etkilenir . Bizim hersey hazir bakalim bekliyoruz. Salı günu kontrolum var 1hafta önce gittigimde idrarda protein cikti gebelik zehirlenmesineen süphelendi ama temiz cıkti kanim proteinin artmamasi lazim tansiyonun çıkmamasi lazim salı günu aksi bi durum olursa direk doguma alicak herseye hazirlikli ol dedi doguma alirim anlaminda herseye yani. Bakalim nolcak bende korkuyorum bide 26 aylik kızim var bi yandan aklim fikrim kızimda zamaninda gelse keske
DilanM Frdugr0212 inşallah sağlıkla zamanında gelirler ya benimde kız bebeğim, ❤️💕 korkutan dönem cidden atlatırız umarım