Meriwa tubik_ uslubum mu hoş değil siz diyosınjz ki eltim yaptırmamış arkadaşım yaptırmamış ısrarla doktorunuzu dinlemeniz gerekirken hala burdan soruyorsunuz internetinizi sadece bu uygulamaya girmek için kullanmakdansa web sayfalarına girin yapılıp yapılmaması hakkında bilgi edinin biri bişey diyip etkileniceğinize hayır öyle veya böyle fikriniz olsun gene yaptırmıssınız yaptırmamıssınız bize ne bizim değil sizin evladınız bu ilerde ah vah tüh deme vicdanı da sizindir!
Meriwa Angelada ne stresi yapıcam sizde saçmalıyorsunuz aktif kullanıcıyım eskiye giderseniz nasıl konuştuğumu sohbetlerimi pek ala görebilirisniz bilinçsiz sizler gibi insanları görünce sinirleniyorum hemen detaylı olamadı yorum yaptım bayan cevabını verir ağzı var dili var siz neden atlıyosunjz ki sarcak yeriniz ben değilim oturun gebeliğinizi takip edin beni değil !
Angelada Meriwa sizi ne ilgilendirir ister yaptırır ister yaptırmaz kadını çocuğunuz gıbı azarlıyorsunuz .bende sizin gibi hadsiz konuşanları görünce sinirleniyorum. Siz ’de onunla bununla uğraşmayın gebeliginizi takip edin o zaman
tubik_ Meriwa bilinçsiz mi sen gerçekten terbiyesiz ve hadsizsin. Senin fikir ve düşüncelerine ihtiyaç yok. Önce tanımadığın insanlarla nasıl konuşulur onu öğren. Ondan sonra fikir vermeye kalkışırsın.
Meriwa tubik_ sen eltini dinle sonra terbiyesiz ben olayım fikriniz olsun fikriniz sonra bebek aç kalmış sütün yetmiyo altını alamıyosun diye tepene binerler doğurunca o zaman sayfada bi kız vardı cok haklıymış dersin de iş işden gecer 2 kişi yaptırmadı diye kafan 20 haftada bulanmış daha bunun şeker yüklemesi var tetanozu var sen karar vermezsin bunlara
tubik_ @ Meriwa sen önce yazdığımı oku ondan sonra ahkam kes. Etlimin fikrinden etkilendim yaptırmayacağım mi yazmışım yoksa içime şüphe düşmüş mü yazmışım. ki ben postta doktorumun fikrini de yazmadım. İlk gebeliğim ve öncelik olarak illa ki yakınımdaki insanlara bakıyorum. Burda ki anne adaylarının da fikrini öğrenmek için post açmışım. Burada ki her yazılan posta üsturupsuz cevap verme hakkın yok. Velev ki araştırmıyorum bundan sanane. ben iki üniversite bitirmiş tüm gün elinde bilgisayarla gazetecilik yapan bir anneyim. web sitelerine senden daha hakimim.
Soonngull tubik_ fırsat bulabilsem şimdi bile yaptırırım😁😁 insanın içi rahatlıyor güzel bi şey canım. Bence yaptırmalısın. Sonuçta çocuğunla ilgili ni olumsuzluk olup olmadığı net bir şekilde belli oluyor
Meriwa Angelada sorunu şurda anlamıyosunuz bu kadın hamile mi hamile anne olucak olan bu bayan mı evet kendi isteği arzusuyla yaptırmıyorum derse amenna derim ama milletin ağzına bakıp o onu yapmamış buda yaptırmamış olayına girmesi hatalı fikir de zikir de kendinin zorlama zaten yok gene diyorum artı eksi araştırıp sorumluluğunu alsın ay renkli görüntü alayım diye giren cok amaç nedir sağlık kendisi bilir bayanın biri yazmış pandemiden dolayı gidemedim saygı duyarım biri yazmış doktoru önermemiş ona da saygım sonsuz sorun başkalarıyla aklını bulandırması
Meriwa yaseminyasemin kırıcılık değil canm bu coğumuz ilk hamileliğini yaşıyor kimisi tecrübeli ben ilk hamileliğimi yaşıyorum ve millete anne olucak olan benim sorumluluk benim 2-3-4 lü testlerimi yaptırdım coğu kişi olasılık dedi haklılar ama ben ne oldu ne olcak diye evham ediceğime öğrenme taraftarı oldum şeker yüklemesi yaptırmayın aman zararlı dediler kendim araştırdım ettim kendim karar verdim ben bayanın da kendi aklını fikrini kullanmasından yanayım ha doktoruyla konuşur endişelerini dile getirir doktoru artı eksiyi anlatır gene bayanın fikridir ama elti görümce arkadaş işin içine girince arkadaş uğruna kendini feda ediyolar sorsun neden yaptırılmadı araştırsın hepsi bu karar kendisinin
yaseminyasemin Meriwa yani öyle o konuda dicek söz yok telefon internet elimizin altında bende aklıma takılan herşeyi direk netten bakarım hemen o konuda haklısınız herkes bişeyler yapıyor kendine göre ama doğrumu yapıyor ?
Gizemito Ya Allah aşkına takipli olduğumuz doktorun yaptır dediği testleri, tetkikleri eltiniz yaptırmadı diye sorgulayıp burada tekrar cevap aramak, teyit ettirmek neyin nesi??? Azıcık araştırın, okuyun lütfen ya🤦🏻♀️
tubik_ Gizemito ben doktorum bana yaptır diye bir şey yazmadım posta. Sizler gibi bilinçli değiliz ya afedersiniz. Kör cahiliz.
Angelada Meriwa onda haklisiniz sadece daha yumuşak dille yazabilirdiniz. Ben de yaptırdım 2 li,detaylı ultrason bunlar önemli testler. Bi yakınımız yaptırmadı çocuğun omurgasında eğrilik vardı doğunca farkettiler Neyse ki ameliyat oldu düzeldi .ama düzelemeyecek Bi şeyde olabilirdi.
Meriwa yaseminyasemin bütün sorusunu derdini doktoruyla paylaşmalı kulakdan dolma annelikde hamilikde olmaz olmamalı da
Meriwa Angelada İşde size eltiniz ben yaptırmadım dese sizin aklınız bulansa mı hoş ben buraya sormam eltime neden derim arkadaşıma neden derim doktorumla tartışırım benim doktorum mesela tetanoz yaptırma gerek yok enfeksiyon riski hastanede yoktur dedi peki yolda kaza yapsanız demir parçası girse risk mi değil mi dedim haklısın dedi 2 dozumu da oldum coğu kişi bebek hareket etmiyo azaldı dedi gene risklerimi göze aldım annelik demek herkes kulakdan dolma değil de kendi fikriyle hareket etmeli belki başka sorun var ve bilebilir mi doğumda eltisi mi doğurtcak bence siz beni yanlış yargıladınız yoksa doktora sorması danışması konusunda hepimiz hemfikiriz
Meriwa tubik_ daha da hakim olmaya davet ediyorum önemli olan kaç üni bitirmeniz değil kimin ağzına bakıp post açtığınızdır yoksa herkes bişeyler okuyor ilk okul mezunu da var aramızda ama daha bilinçlilier inanabilirsin size eltiniz ve arkadaşınızla mutluluklar
Barkoddg tubik_ Icime süphe düstü diyorsunuz da o süphe neden dusuyor iste birakin onlar yaptirmamis olsun. Siz yaptirdim ben diye rahatca gezerken onlarin icine suphe düşsün.
askanne10 tubik_ maddi durumun varsa bence yaptır ben yırt dışındaydım o haftamda ve bende miyom çıktı daha önceki kontrollerimi de ayni doktor yapmıştı ama ilk olarak o ultrasonda 19. Haftamda fark etti
Angelada Meriwa detaylı ultrason şart. ben de burada gördüm Tetanoz aşısı hareket azaltıyor filan ben ’de sizin gibi düşündüm vurdurdum. Doktorum sormadı bile tetanoz vuruldun mu diye .yine de kendisi bilir yaptirmazsa
Halimekinali123 tubik_ cnm ben dört gözle bekliyorum detayliyi cok sukur salı gunu gidicem bebegime ayrintili bir sekilde incelicekler insallah bisisi yoktur ultrason fotosunuda vericekler tabiki en onemlisi detaylica incelicekler insallah hayırlı haberler aliriz doktorumuzdan bence yaptır cnm önemli bir konu ama yinede sen bilirsin karninda tasiyan sensin anne olacak sensin
Halimekinali123 tubik_ amin cnm benim insallah bisileri yoktur rabbimden hersey biz tedbirimizi alalım takdir Rabbimin