Akduygu Kızlar 38+5iz. Kasığım tammm ortası sağı solu değil.. Bi baskı hissi var aşırı idrar var gibi. Saatlerdir tuttuyor gibiyim. Tuvalete gidiyorum ama o his gitmiyor hiç. Aşırı sıkışıklık hissi var tüm gün böyleydi hala devam
Slnbsr Akduygu değişik bi ağrı gibi dimi neren ağrıyo belli değil gaz sancısı mı belli değil, bende anlamamıştım ama o gece 2.5 ta düzenli sacılarım gelmişti
Akduygu 2020-2020 enfeksiyona sürekli baktırıyorum canım daha önce yaşadığım için. En son temiz çıkmıştı
Akduygu Slnbsr idrar ağrısı gibi adet ağrısı gibi çözemedim valla. Adet olacakmış hissim var bide. Hani oldum olcam dersin ya öyle
Slnbsr Akduygu nasılsın değişti mi sancılar beniöde nerem ağırdığı belli değildi kasığım mı bacağım mı bellim mi rahatsız etmiyodu ama ben burdayım diyodu o gece başlamıştı sancılarım
Akduygu Slnbsr yatınca çok sancı giriyor. Sabah hastaneye gideriz diyordum. Kalktım duş aldım otururken hafifledi sancı bilmiyorum gitsem mi? Hastanem uzakta baya
Slnbsr Akduygu eğer pozisyon değiştirdiğin halde geçmiyosa doğum sancısı olabilir. yatınca çünkü daha kötü oluyo sancı ılık duş al evdeysen