Nur22 Kızlar merhaba , ben 35.haftada raporumu aldim ve izne ayrıldım. Isyerimin muhasebecisi raporlari sisteme ne zaman girmeli ? Bugun arayip ne zaman gireceksiniz dediğimde zamanı var dedi, fazla mi rahat davranıyor ben mi panik oluyorum..
Bgmbgm Nur22 bir sonraki ay girer cnm sen e devletten kontrol et veya SGK nin teki 170 ti galiba arayıp sor 1 ay sonra
firdevs Nur22 ben dün aldım 32 haftalık olduk bugün 170 i aradım girilmiş doktor imzalamış baş hekim onay vermiş şuan izinli görünüyorsun dedi canım sen üstüne düş biraz istersen
firdevs Bgmbgm ben dün aldım bugün 170 aradım onaylanmış canım 1 ay beklemesine gerek yok yani bana doktor yazmış baş hekim onaylamış hemen muhasebeci yapmış yani
Bgmbgm Nur22 ben aramalar kısmına SGK yazdım rapor yaz ordanda bakabilirsizn ben 32 haftalık aldım rapor baktım bugün 36+5 oldum sisteme girms SGK ödemem 17 gün gozukuo raporluyken is yeri ödemesi yapmio ya girişimi yapmış yani
Nur22 Bgmbgm tamam canım baktım benim henüz girmemis sanırım 1 ay sonra işleyecek dediginiz gibi çok tesekkur ediyorum 💗