ikibebekannesi Sumru hepsiburadadan almıştım canım silver nurse markası instagramdan da satış varmış sanırım
nurseliny Şikayet varda özellikle silverette marka için çok şikayet var gerçekten🙄 burda kullanıp memnun kalmayan anneler varmı acaba
Mihre Nur5495 Silverette.Gümüş kapaklar ilk bu marka adı altında çıktı,başka markalar çıktığını buradan öğrendim.Açıkcası hiç de güven vermedi.
insan_insan nisemom teşekkür ederim ben baktığımda normal olanı 129 TL idi şimdi önünde fiyatı yükselmiş silverMom’a göre tek artısı 999 ayar olması
nisemom Pelinim55 kutuların da yazıyor. Google da xl gümüş göğüs kalkanı yazdığınızda xl olan firmalar çıkıyor
Cinarismom nisemom canım ben 2.el uygulamasından aldım inanki yepyeni çizik kararma hiç bişey yoktu karbonatla yıkadım güzelce sizde bakın isterseniz
Cinarismom nisemom letgodan aldım görüp almak daha mantıklı diye ama dolap ve gardropstada satanlar var oradan bakabilirsiniz benim aldığım sıfırı 150 tl idi en ucuzu 75 e aldım ben uygulamadan
Cheerfulmom Ben silver nurse aldım. Ablamın kanıyor ve kabuk bağlamıştı hemen ona yolladım taktı ve 4 saat içinde kabuk dahi kalmamıştı çok şaşırdım bukadar hızlı etki göstermesine. Ve birdaha yara olmadı bence tüm markalar aynı işlevi görüyor
ZeynepBetul insan_insan bende ondam aldım 1 defa kullandım denemek için çok güzel yumuşattı Henüz bebişi beklediğimiz için kullanmadım
insan_insan ZeynepBetul güle güle kullanın inşallah hiç yaranız olmaz. bende ondan alacağım galiba 999 ayar olup xl en uygun fiyat yine onun 🌺