Nurdaaann Oznurcevis bende burada bekleyeyim benim bir fikrim yok ama çevremden zararlı olduğunu duydum
Mervenur_kcbs Oznurcevis ilk 3 ay düşük tehlikesi olduğu için tavsiye edilmediğini duymuştum ama yinede en iyisiini doktorunuz bilir
morusevenanne Oznurcevis canım erken saatlerde gir bu korona riski olmaması için. aşırı dalmadığın sürece problem olmaz doktorum bana git dedi 6 haftalıktık o zaman.
Oznurcevis Ne zararlı değil ki valla virüs var diye doktorlar zaten izin vermiyor gunesin falan etkisi olur mu onu merak ediyorum
Nurdaaann Oznurcevis valla emin olmamakla birlikte dışardan duyduklarımı söylüyorum doktoruna danışman en doğrusu bence
tanya25 İlk üç ay oldukça tehlikeli. Fazla sıcak kan akışını hızlandırıyor. Sıcak duş bile önerilmiyor. Düşük tehlikesi olur Allah korusun dikkat edin
Oznurcevis Doktoruma mesaj attım bakalim gerçi korona virüs yüzünden izin vermez de yine de bi sorim bakalım
Oznurcevis morusevenanne sabah 9 da gidicem zaten yüzmeyi bilmiyorum ayaklarımı sokarım biraz da değişiklik olsun diye gitmek istiyorum