cillianne93 Herkese merhaba 12 haftalık hamileyim doktorumuz %99 erkek beklediğimizi söyledi acaba bu şekilde olup sonradan kız bebek beklediğini öğrenenler oldu mu ? Bu durumu yaşayan annelerim varsa yardımcı olabillirlerse çok sevinirim.🙏🏻
Zeynep_cagdas cillianne93 bana da aynı 12.haftada doktorum erkek dedi, Allah biliyor ya kız olsun çok isterdim 🙈 ama nasip tabi ki yeter ki sağlıklı olsunlar 🥰
sukayhanacar cillianne93 valla 13 de erkek dedi 24 haftalığız hala erkek. organı gördüyse doktorunuz değişmez ultrason da iyiyse. önce sağlıklı olmasını dileyin bence. cinsiyetin önemi yok diye düşünüyorum şahsen
cillianne93 Zeynep_cagdas detaylı ultrasonda cinsiyet farklilasabiliyormus o yüzden tedirgin oldum açıkcası evet dediğiniz gibi sağlıklı olsunlar önemli olan o 😊
cillianne93 sukayhanacar tedirgin olmam sağlık açısından değil sonuçta insanız ve doktorlar da yanlabiliyorlar internette bir cok yorum görünce cinsiyet değişikliği hakkında haliyle bende sormak istedim tek düşüncem bu aksi zaten olamaz rahat olabilirsiniz
melegegebe sukayhanacar valla ben 3 ayri ultrason cihazinda orasinda bir şey gördüm . Bana kesin erkek denildi ben de gittim kiyafet aldim inanki korkuyorum degismez umarim detaylida emin olcam artik🤣
Minikmucizemm19 Banada 11.haftada yüzde doksan kız dedi doktorum 13. haftada da yüzde yuz kız dedi simdi 28. Haftamdayım doğru cıktı sağlıkla gelsinler inşallah
cillianne93 mlsmrtgl bir cok anne bu değişiklik yüzünden emin olamayıp detaylı ultrasonu bekliyormuş umarım farklilasma olmaz artık 😊
mlsmrtgl cillianne93 bazen buradaki hamile anneler doktor söylemedi diye kızıyorlar ama keşke 16. Haftada net söyleseler . Gerçekten önce söylenince ve böyle değişimler olunca insan artık doktorun kesin dediğine bile inanamıyor 😂
cillianne93 ecembugra53 bu nedenle ufak tefekte olsa alisveris yapmaya başlamamıştım biraz daha bekleyeceğim sanırım
ecembugra53 cillianne93 bekle canım. Ben değişenlerdenim 😂😂 omum için cok erken 16. Haftayı bekle ayrıntılı ultrason cnm
melegegebe cillianne93 ben 12+6 gibi gittigimde doktorum bu hafta erken cinsiyet icin dedi . Kekik yapisina gore erkek dedi . Aynen de erkek oldu ama genelde o haftalarda erteliyorlar 🙄🙄 bence bekle 15. Haftaya kadar kiyafet alma sonra kiz da diyebilirler bir muddet bekle canim
tubik_ cillianne93 benim 11. Hafta da erkek denildi, 17. Haftada ise kesin kız olduğu belirtildi. 21 haftada kesin kes kız olduğunu öğrendik 😃