Huzurum7689 4 5 gündür böyle harekti çok az ve günde 4 5 kere anca oda kuvvetli değil önceden döner flndo korkmam gerekmi
24041993 Huzurum7689 canım kilo aldıkça hareketleri kısıtlanıyor ondan olabilir tatlı ye sol tarafına yat hareketlenir bi de stres yapma ben de stres yapınca hareketleri azalıyo 28 haftalık hamileyim ben de
Sezensu Huzurum7689 Biz de bugün 27 ye girdik çok az hareket etti biraz endişelendim bakalım birkaç gün takip böyle olursa gider bi görünürüz 😢
Cansu1035 Huzurum7689 aynı durumdaydım ama bir kaç gündür iyi dinlenince gösteriyor kendini 😊 26 haftaligiz
Seymass Huzurum7689 bende 28 haftalık hamileyim benimki de azaldı canım hareketleri, doktoruma dedim geçen oda bana sen yoruluyorsan ondan çok hareket etmiyordur dedi, gerçekten öyle olduğunu farkettim. Evde az hareket ettiğim gün daha hareketli oluyor
Eslem23 Bizimde 2 haftadır öyle hareketlerini karnımın nefes alıp verip[gibi kalkıp inmesinden anlıyorum tekmeleri çok zayıf yada pozisyondan kaynaklı
Minikfilinannesi Bugün 27+0 olduk. İki gündür çok az ve kuvveteiz hareketler hissediyorum. Ondan önce ara ara çok kuvvetli ara ara böyle kuvvetsiz oluyordu. Bu durum beni de tedirgin ediyor, umarım normaldir 🙏🏻
Deletedmom239 Minikfilinannesi haftamız aynı bende 3 gundur ara ara ve cok farkli hissediyorum, yavas ve kuvvetsiz 😪
Turkerg Benim de 24+5 ben de azaldigini dusundum 2 gundur. Banu ciftcinin uygulamasinda “ Artık uyku periyotları daha uzun ve şanslıysanız size ayak uydurmaya çalışıyor. ” diyor.