Berrin3112 Kizlar sizde iciyormusunuz Ben zaten hamile kalmadan once su yerine kola icerdim sonra hamile kaldim ilk 4 ay icmedim engel oldum hep kendime ama sonra hep icmeye basladim 😒 sizde iciyormusunuz bisey olurmu acaba 🙄
Busedoruk Berrin3112 bemd eilk 4 ay içmedim dayansım ama simdi içiyorum bense korkuyorum acıkcası dogunca gazlı bi bebek olur diye insallah olmaz sıcaklarda insanın içini ferhalatan seyler cok fazla değil
Ummuhan4934 Berrin3112 En başından belli içiyorum hallada devam ediyorum 30 haftadayım..inş bişey olmaz 🤷♀️😂
Adonis01 24041993 24041993 Maden suyunun da zararı yok mu 🙄 Bana doktor önce gazlı hiçbir içecek içme demişti sonraki kontrolde günde 2 tane maden suyu iç dedi ama ben içmeye cesaret edemiyorum 😐
Tugce1450 Coco Colayı cok ıcerdım hamıle kaldıgım ilk aydan beri içmedim bir anda mıgdem bulandı ama fanta soguk soguk cok ıyı gidiyor ondan da mgdem bulansa keske 😂
ZehraM2 Maalesef hiç bişeyi kola kadar iştahlı içemiyorum:) içmeyeyim diyorum direniyorum ama yok 2-3 günde bir biraz içiyorum buz gibi sanki iyi geliyor mideme
yaseminyasemin Berrin3112 aynen ben ilk 4 ay dikkat ettim meyve suyu maden suyu filan sonra başladım geri dayanamadım sıcak filan içiyorum yani😕
Berrin3112 Evet ozellikle bu sicaklarda cok zor icmemek bide hic bisey almiyor onun yerini 🤷🏻♀️😀 bende 36 haftaligim insallah gazli bi cocuk olmaz
24041993 Adonis01 benim eşim de doktor canım içinde magnezyum da olduğu için sade maden suyu içmemi söylüyor
Saadetctk Berrin3112 korkmayin ben hamileyken deli gibi fanta aşerdim cok severdim zaten eşimi bazen geceleri fanta almaya uzaklara yolladigimi bilirim. Kahve de ictim. Normalde kola sevmem ama kola da canım çekerdi kolada içtim ama hergun şişe şişe degil tabiki sınırlı bi sekilde tukkettiginiz zaman ne olabilirki.
Nesibee42 Berrin3112 benim oğlum 1 yaşında şu an bende 4-5 ay içmedim ama sonra dayanamadım günde 1 bardak bile olsa içtim çok şükür bişey olmadı 💕🙏🏻
3evlat1anne Berrin3112 34 yaşımdayım senede bir kere ya içerdim ya içmezdim oda ancak bir bardak ama hamileliğimi öğrenmeden 1/2hafta öncesinde aşırı bi cola isteği oldu bende anlam veremiyordum ve şimdi bende arada içiyorum kendimi kısıtlamasam gergin 1lt içebilirim yani o derece çok enteresan bir şey 😏