EceMina Arkadaşlar Doğum yapacak her annelere Covit testi yapılıyor diye duydum doğru mu acaba ? Yeni Doğum yapan anneler size yapıldı mı?
Mehtee EceMina yurt disinda kaliyorum ve esime dogumdan once yapariz demişler normal dogum benim bide insAllah unuturlar yapmazlar o sancilarla bide beynimde test cubugunu hissetmek istemiyorum🙄
1989-- EceMina evet bana bir hafta omceden yapmamiz lazim demislerdi benim.dogum ani olunca dogumdan sonra yinede yaptilar neden yapiosunuz dedigimde dogumda bulunanlari karantinaya alacagiz birsey çıkarsa demislerdi
1prensesgeliyor Sezeryan dogum günü verilen hamilelelere 2 gün önce covid 19 testi aliyorlarmis. Ama normal dogum birine yapildimi bilmiyorum.
Pelin55 Dogum gunumuz belli Son 5 günüm kaldi sezeryan olacam bende ama covid19 icin cagrilmadim yada test yapilmadi ki yapilmasi gerekiyor herkese ozel hastahane benimki belki ondandir devlette yapiliuor diye biliyorum ama
Aygul01 ElifOncul iyi kuzum cok şükür suan biraz daha iyimm sabah berbatti ama iyimm sen ne yapiyon ☺️😇
ElifOncul Aygul01 ben de 36. Haftada sicaklarla bogusmaya devam 😂 Sen Yolu actin sirada @RuzgarsMommy varr sonra Ben inss 😍😍 genel zor oldu mu kuzu yaa
Aygul01 ElifOncul insaAllah darısı size kuzular ☺️❤️ valla ben zorlandim uyanırken cok agrim vardı genelden dolayı mi baska sey Mi bilmiyorum ama güzel değildi. Bide o ilk anı yaşayamadım malesef.
ElifOncul Aygul01 olsun ya siz iyisiniz saglikla gecti ya onemli olan o 🥰 en kotu gununuz boyle olsun 🥰
Deletedmom417 Aygul01 ne zaman ya hayırlı olsun gözün aydın normal mi yaptın bebehin nasıl sen nasılsın,
Aygul01 Deletedmom417 yok kuzum zorunlu sezaryan oldum. Bende bebekte iyiz suan canimm Allah senden razı olsun darısı sana olsun ☺️❤️