esraskrdn Kizlar 34+3haftalik oldum. Bugün aşırı mide bulantım var hiç böyle bir durum yaşayan var mı? Devam ederse doktorumla konusucam fakat normal mi değil mi anlayamadim😔
Mervenur_kcbs esraskrdn ay bende 29+4 üm hamileliğimin başından ber ne bulantı ne koku hassasiyeti oldu 3 gündür midem bulanıyor ve koku hassasiyetim var 😶 bende normal mi bilmiyorum
Annesininbali2929 34+5 haftaligim birkaç gündür bendede var mide bulantısı kusturacak kadar değil ama bulanıyor doktora da 3 hafta oldu gitmeyeli soramadım 29 haftaya kadar prilaym içerek durdum geçmişti yeniden başlıyor
esraskrdn Annesininbali2929 Salı günü randevim var sorucam ama kussam rahatlarim o kadar kotu yapiyo. Daha önce de olmuştu. Son dönemde mide bulantısı genelde idrar yolu enfeksoyonuna işaret eder demişti doktorum geçince tahlil istememişti.😒
esraskrdn Sevginurrr Nasıl baş ediyorsunuz?neden oluyomus doktorunuz bir şey dedi mi? Daha önce de böyle olmuştum o zaman idraryolu enfeksiyonu olabilir devam ederse tahlil isteriz demişti durunca yaptırmamıştik.
Annesininbali2929 esraskrdn canım bende idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı antibiyotik kullandım yinede ara ara oluyo
esraskrdn Annesininbali2929 Benim de ihtimal yüksek ara ara yanmam oluyor çünkü. Daha fazla su içmeye çalışayım inşallah rahatlarim 😊
almila2020 Benim de 35+3 3 4 gündür bulantım var sıcaklara yoruyorum hep ama çarşamba kontrolüm var sorcam bakalım normal Bi şeydir die umut ediorum
esraskrdn almila2020 Sıcaklardan canım yemek yemek istemiyo ama bu başka gerçekten. İnşallah enfeksiyon değildir yolum sonuna geldik nerdeyse😔
esraskrdn Mervenur_kcbs Benim hamilelik öncesi de hep koku hassasiyetim vardı. O yüzden o durumu çok önemsemiyorum ama mide bulantısı gerçekten insanı yoruyor. 🥺