Bir_zerre @Kubraadmr Bakın liste var burada. Kendinize göre öncelikleri belirleyip ay ay başlayabilirsiniz:) Evet erken ama Allah büyük habgi haftada başlarsan başla olumsuz bir şey olmayacağının garantisi yok. Dua edelim yeter. Allah hayırlı olanı versin 🌿
Bir_zerre @Deletedmom417 Bakın bende bu şekilde yaptım listemi tamamlıyorum ama bu yazdığım kıyafet miktarı bile çok dedi deneyimli anneler
Bir_zerre Kopyalayamadım ama buradan bakabilirsiniz. Bebek temizleme pamuğu yazmayı unutmuşum. Kiraz çekirdeği yastığı var bir de elbette şart değil ama gaz sancısı için ilk aylarda çok kullanışli olduğunu okudum çok yerde. @Balyanakmom buyurun
Bir_zerre @Selcankokalan Buyurun ekledim. Ben çoğunu bitirdim artık alışverişin ama iyiki öyle yapmışım şimdi yapamazmışım 😣
Bir_zerre EsraUmt Temiz içerikli mutlaka bebe yağı vardır. Asla yok demiyorum. Sadece dogal kullanabileceğimiz bir alternatif varsa onu kullanmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum 😇 Bir de cildi çok kuru vs değilse zaten hiç kullanmak istemiyorum vücudu alışmasın diye 🙃
Bir_zerre EsraUmt Ve evet kulaktan ölçülen daha net sonuç veriyor demişti doktor. Temassız olanlarin çok çok iyi bir marka almak gerekiyor ki doğru sonuç versin ortalama fiyatlarda olanlarda yanlış çıkabilir diyorlar. Kardesimde hemşire onda öyle dedi. Okuyabilsem cıvalı olanlar en sağlıklı ölçen o aslında
EsraUmt Bir_zerre bebeklerin cildi sürekli nemlendirilmeli ve masajla yapılması anne bebek bağını güçlendirir bebeği rahatlatır
EsraUmt Bir_zerre Gitti gidiyor dan 329.99 tl net fiyattı sepette 23 tl öderken indirim oldu. Satıcısı biltticaret
Bir_zerre EsraUmt Teşekkür ederim bakayım hemen. Şimdilik dijital olandan aldım daha basit ama onunla sağlıklı ölçüm yapamazsam dediğinizi aklımda bulundurayim