Sdknurr Selam hanımlar 36 haftalık hamileyim ve 4 5 gündür kasığıma da bi ağrı adet olur gibi çok fazla canımı açıtıyor nedeni ne olabilir
civcivimmm Sdknurr bende 36 haftalığım bendede ara ara gelip giden bi ağrım oluyo bebek gelmeye hazırlanıyo olabilir doktora gitmedim ama doğuma hazırlık yapıyo olabilir bebek bence oda normal
Sdknurr ikincikezanne- gittiğim bi özel hastaneydi hemşirelerde virüs teşhiş edilmiş eşim gitmeme izin vermedi şimdi başka doktora gitsemde bakarmı bilmiyorum
Sdknurr mankenhamile düzenli dediğim yani sürekli ağrıyor damarlarım ağrıyor adet sancısı gibi hissediyorum erken doğum belirtisimi acaba
mankenhamile Sdknurr canım endişelenme zaten şu an 37′nin içinde sayılırsın atıyorum doğum olsa bile erken olmuyor ve bir de sancıların 4-5 gündür varsa çoktan doğardı bence yalancı sancıları yaşıyorsun malum doğum haftasına girmişsin,normal mi düşünüyorsun ?
Sdknurr civcivimmm korkmaya başladım bu biraz can korkusu gibi işk bebeğim nasıl olucak die aşırı korkuyorum 😞
civcivimmm Sdknurr aynı korku bendede var canımm ama şöyle düşün çok kötü bişey olsa doğuran bidaha doğurmazdı zaten bebekniçerde kalmıcak illaki çıkçak yani sağlıklaa gelsin önemli olan o millet nasıl dopuruyo bende doğururum nolcak de geç asla araştıtma doğum nasıl olcaknetçek diye ben kör cahil şekilde giricem doğuma 😄 bu çocuk doğacak illaki
Sdknurr civcivimmm şimdi nasıl bi sançı olduğunu bilmediğim için kanım çekiliyor böyle korkudan bende söyle düşünmeye başladım şimdi korkup normal doğum yapamam tedirginim
mankenhamile Sdknurr anladım canım hiç dert etme geleceği varsa da gelcektir artık bu saatten sonra sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle🙏🏻