HandanKiliaslanAkubuk Merhaba bebeğimin kalp çarpıntısı başlamış hızlandı şu an serum taktılar eğer düzelmezse sezeryan Doğuma alacaklar dua edin lütfen 37+1 im şu an
Bgmbgm HandanKiliaslanAkubuk inş cnm haftası iyi sağlıkla kucağına alırsın bende dün gittim 36+5 tim kalp atışı hızlı dediler nabız 200 u geçmiş aradan geçti yarım saat bidaha nts ye girdim düzelmiş sorun yok dedi eve geldim
CerenSelvi HandanKiliaslanAkubuk hiç korkmayın 37. Haftada büyük bir problem yaşamazsınız içiniz rahat olsun 💜💙❤
HandanKiliaslanAkubuk TEKRAr merhaba serum verdiler kalp atışları normale döndü çok şükür sabah yine gidip nst ye gireceğiz çok korktum aslında bebeğime bişey olacak diye ama şükürler olsun ki bişey olmadı geceyi atlatırsak sorun olmaz herhalde tşk ederim size
HandanKiliaslanAkubuk [bilinmeyen] normal rutin kontrole gittim nst sonuçları 170-180 lerdeydi kağıda göre bir sorun yokmuş ultrasonda göründü çarpıntısı ama serumla düzelttiler.Karında anlamak pek mümkün değil sanırım.
HandanKiliaslanAkubuk [bilinmeyen] şimdi geldiğimde de nst de rahim kasılması 40-50 olarak çıkıyor.Tesadüfen gelmesem farkında bile olmuyoruz.Allah yardımcımız olsun valla