Rabsel 5 gün önce başından beri gittiğim özel hastaneye normal bir kontrolüme gittiğimde kendi doktorumun izinde olduğunu öğrendim başka bir doktor baktı bebeğin rahmimin aşağısında olduğunu öğrendim düşük tehlikesi olduğunu söyledi ve fitil verdi içim rahat etmedi pek ilgili değildi 1 saat arayla başka bir özele gittim doktora muayneye girdim doktor rahmimde kanamalarım olduğunu söyledi fakat benden hiç akıntı gelmemişti Allah’ıma şükür fitili sabah akşam önden kullan dedi zaten folik asite devam ediyorum hala 5 gündür fitili kullanıyorum progestan adında sarhoş gibi yapıyor insanı baş ağrısı var uyku ama yavrum için her şeyi yaparım kalp atışları şükür iyi ama insan tedirgin oluyor daha çöm uzanıyorum tabi ufak tefek işler yapıyorum onun harici hep dinleniyorum 2 gün öncesi hafif kahverengi akıntı geldi 2.gittiğim doktor kırmızı pembe tehlikeli siyah veya kahve gelirse korkma kan kendini atıyordur demişti o yüzden içim rahat bir miktar 3 gün sonra devletten aldığım randevuya gideceğim özeller ilgilenmiyor bile veya bana denk gelmedi