Koylu_guzeli canım ben yaklaşık 3 yıl önce lumea aldım modelini şuan hatırlamıyorum. Tüm vücut için istemiştim ben oradaki satıcı da uygun olduğunu söyledi ama malesef özel bölgeler için kullanılması uygun değilmiş kullanma kılavuzunda öyle yazıyor. Onun dışında memnunum. Çok kullanamadım aldıktan sonra sivilce tedavisine başladığım için. Ama koluma bir kez uyguladıktan sonra çok çok fazla fark ettirdi. Bu tabii.kişiden kişiye tüy yapısına göre farklılık gösterir ama bende bir kez jiletle aldım lazer yaptım daha sonra 3 yıl yaklaşık lazer yapmadım koluma ama her uzadığında jiletle aldım. En son 1 ay önce jiletle aldım hala çıkmadılar bir kaç tane cansız yeni yeni çıkıyor daha. Ve şuan hamileleyim hormonal değişimlerden tüylerimde artma koyulaşma ve hızlı uzama olmasına rağmen kollarımda yok bu durum 😁 Bende keşke buna para vereceğime lazerre gitseydim dedim ama memnun olmadığımdan değil uğraşmak istemediğimden. Misal bacaklarımın arka taraflarına yapmakta görmekte zorlanıyorum. Bir kez atış yaptığın yere tekrar atış yapmaman lazım bir de o yüzden. Bacak bölgesi de tamamen pürüzsüz olması uzun zaman alırmış yine bir iki kez yapmama rağmen tüylerimde azalma oldu kimi çıkıyor kimi çıkmıyor kimi de çooook geç uzuyor. Düzenli kullanıldığında çok iyi sonuç alınıyormuş ben düzenli kullanmadığım halde durum bu. Youtube da kullanıcı yorumları içerik yorumları mevcut izleyebilirsin 😇