Meltem95 Bende deniyim dedim bakalim ise yarayacakmi bekliyorum ama hic tik yok 😃 38 haftayim bebegin hareketlerinde eskisiyle kiyaslamada azalma var boyle olan oldumu?
Bktbll Meltem95 38+4 üm canım benim nişanım geldi dünden beride geliyor bende de ara ara oynuyor karnımda gidip geliyor bazen duruyor bir iki karnımı oksuyorum o zaman tepki veriyor
Hulya_ Meltem95 1 haftadır 2 cm açıklıkla ve düzensiz sancılarla bekliyorum üstelik nişanımda geldi ama oğlumun gelesi yok😅 39 haftalık olduk tam ve hareketleri yavaşladı yeri daraldı galiba eskisi gibi hareket edemiyor yavas yavas hissediyorum
Miranazinannesi Meltem95 bende doguramiyorummm yazdim ama tik yok henuz bizdede kizcem gelmek istemiyor sanirim hakli olarak . Korona bi yandan sicak bi yandan . RABBİM sabir versin bize bu sicakta son gunlerimizde 🤲😍 Yapmadigim kalmadi . Hurma Yuruyus Merdivenleer Tarcinli su İliski vb 🤣 Tik yok henuz bizdede agri var anca baski 👍
Hanifee1273 Meltem95 valla bende çok isterim çıksın aha bugünde çıksa razıyım biran önce olup bitsin istiyorum ama gelmiyor 🤭
Buketcaliskan35 Bende 39 içindeyim. Bende doğuramıyorummmmm. Hareketleri de arttı. Ama ne su var , ne sancı, ne söz ne nişan 😅 Hayırlısıyla bir an önce doğuralım da şuraya doğum hikayesi yazalım inşallah artık 😅🥰
Meltem95 Buketcaliskan35 hadi insAllah nolcak boyle bir de bekliyoruz diye hic gecmiyor zaman 😃 ilk aylar nasil su gibi gecmisti oysa
Buketcaliskan35 Meltem95 akıntı gibi oluyormuş , sümüksü, ama kanla karışık ya da kahve rengi tonlarında .
Bktbll Meltem95 canım kahve rengi tonunda boyle afedersin sümüksü bişey anlarsın zaten değişik bişey geliyor kokusuz benim dünden beri geliyor
Meltem95 Bktbll benim bildigim bi kere geliyor bitiyor seninki dunden geliyorsa Allah korusun tehlikeli bisey olmasin.
Bktbll Meltem95 yok canım öyle oluyormus eğer kanlısı pembemsi olursa hastaneye gidicekmisim ben 1 gece hastanede yattım sancım acıklık olmadığı için eve geri geldim