Eda18 efsanegorer 14+2yim bende öğrenemedim. Ama bildiğim kadarıyla devlet hastaneleri 16/17 hafta olmadıkça bilselerde söylemiyorlar
Aysin64 efsanegorer 12 de gittim birdahaki kontrolde söyleyeyim dedi 14+5 te söyledi kızım olacakmış şuan 15+6 olduk önemli olan sağlıklı olması inşallah sağsağlim hepimiz kucağımıza alırız
1prensesgeliyor Gly_gks göstermeyenede genelde kız derler ne kadar dogru bilemem. Ama hakkimizda hayırlısı saglikli olsunlarda
Zeynep_cagdas Canım ben daha 15 olmadım ama 12.haftada doktorum %100 erkek dedi😂😂 o kadar net konuştu ki acaba sonradan değişir mi bile diyemiyorum 😂 belki de değişir belli olmaz☺️
1prensesgeliyor Zeynep_cagdas erkekler 12 haftada cok net belli ediyorlar kendini . Benimde 2 oglum var 12 haftalikken normal kontrole gittigimde söylemişti cinsiyetini hatta. Kizlarda şüphe duyuyorlar bazen ama erkek bariz belli ediyor 😂😂😂
1prensesgeliyor Esrae2 inşallah kız senesidir. Rüyamda mavi gözlü bir erkek bebek gördüm. Benimmis cok tatliydi. Ama Allah biliyor gönlümden hep kiz geçiriyorum. 2 tane oglum oldugu icin. Inşallah saglikli olsunlarda.
Zeynep_cagdas 1prensesgeliyor artık değişme ihtimali yok yani😂😂 napalım ikinciye inşallah😂 şaka tabi ki yeter ki sağlıklı olsunlar 🥰
Hppymm-3 Haftada kız demişti doktorum geçen detaylı ultrasonda 22.haftada yüzde yüz kız dedi ❣️ sağlıkla gelsinler inşallah Sanırım doktorun tecrübesi ve makinesiyle alakalı he bide tabiki bebişin pozisyonu en önemlisi :)
Mrvaklynr Aysin64 bana da 11+5 te erkek dediler şu an 15 haftalığım Yanılma payı var dedi ama gittiğimde belli olur artık sanırım